احداث چهار واحد کارگاهی ضد عفونی و بسته بندی بذر در گیلانغرب/600کشاورز گیلانغربی در دوره های آموزشی شرکت کردند
به گزارش مطلع الفجر ،نصراله فلاحی در گفتگویی اظهار داشت: کشاورزان در این دوره ها، آموزش های لازم در خصوص مراحل کشت گندم آبی و دیم، کلزا و بوجاری و ضدعفونی بذور را فرا گرفتند.
وی تاکید کرد: این کشاورزان در 20 کلاس آموزشی که با حضور 16 نفر از کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه و شهرستان گیلانغرب برگزار شد، بمدت 120 ساعت آموزش دیده اند.
فلاحی اظهار کرد: این آموزش ها شامل نحوه و زمان مناسب کشت، عمق کاشت، مقدار بذور مصرفی، رعایت تناوب زراعی، مبارزه با آفات و بیماری های غلات، راه های افزایش عملکرد و درآمد شناخت و چگونگی مقابله با بیماری ساهک آشکار و پنهان بوده است.
وی گفت: آموزش ها بصورت تئوری، نمایش ویدیویی و حضور مستقیم کشاورزان در کارکاه های ضدعفونی بذور بمنظور آموزش عملی انجام شد که مورد استقبال و رضایت کشاورزان قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه سال گذشته واحد بسته بندی و ضدعفونی بذر گیلانغرب بعنوان واحد نمونه کشوری معرفی شد، تصریح کرد: چهار واحد کارگاهی ضد عفونی و بسته بندی بذر در این شهرستان با ظرفیت 20 هزار تن احداث شده که کار آماده سازی بذر اصلاح شده را بر عهده دارند.
فلاحی گفت: جهاد کشاورزی گیلانغرب پنج هزار تن بذر اصلاح شده نیز خریداری کرده که هم اکنون توزیع این میزان بذر در میان کشاورزان شهرستان در دست انجام است.
شهرستان گیلانغرب 40 هزار و 169 هکتار اراضی کشاورزی دارد که سالیانه بیش از 40 هزار تن گندم، جو و کلزا به ارزش 420 میلیارد ریال در مزارع کشاورزی این شهرستان تولید می شود.
آخرین مطالب
- ■کشتی گیر خردسال گیلانغر ب در راه تیم ملی
- ■همایش قرار گاه محرومیت زدایی در گیلانغرب برگزار شد
- ■امام جمعه گیلانغرب در پیامی سالروز تاسیس سپاه پاسداران را تبریک گفت
- ■بازدید امام جمعه و فرماندار گیلانغرب از بیمارستان الزهرا .س.
- ■پیش بینی برداشت بیش از ۷۰هزار تن محصول از مزارع گیلانغرب+عکس
- ■هفت نکته در خصوص تنبیه قاطعانه صهیونیستها
- ■موشکهای ایرانی گنبد آهنین را شکست/بیش از ۳۰۰ پهپاد به اسرائیل شلیک شد
- ■تصادف مرگبار در«صیدایاز»
- ■رژیم صهیونیستی با ترور مستشاران ما، آهنگ اضمحلال و نابودی خود را تسریع بخشید
- ■حاجی لق لق “هایی که دل از خاک گیلانغرب نمیبرند
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد