سرویس: ویژهکد خبر: 18555|07:55 - 1392/05/22
نسخه چاپی

سالیانه چهار هزار و 750 تن گوشت قرمزدر گیلانغرب تولید می شود

سالیانه چهار هزار و 750 تن گوشت قرمزدر گیلانغرب تولید می شود

62_34مطلع الفجر-رییس شبکه دامپزشکی گیلانغرب گفت:  شهرستان به واسطه مستعد بودن برای پروش و فعالیت در حوزه دام پروری ،سالیانه چهار هزار و 750 تن گوشت قرمز تولید می کند

به گزارش مطلع الفجر،حسین حیدری  در گفتگویی با اشاره به  اینکه این شهرستان یکی از مناطق مستعد در زمینه پرورش دام و تولید گوشت قرمز است، افزود: هم اکنون بیش از 130 هزار راس دام سبک کوچ رو، 82 هزار دام ثابت روستایی و 12 هزار دام سنگین روستایی در این شهرستان وجود دارد. وی تصریح نمود: سالیانه چهار هزار و 750 تن گوشت قرمز و 10 هزار و 700 تن فرآورده های لبنی در این شهرستان تولید می شود. حیدری اضافه کرد: واکسیناسیون دام های شهرستان با اولویت روستاهای درگیر، از اول مرداد توسط دو اکیپ از کارشناسان دامپزشکی آغاز شده و تاکنون بیش از 90 درصد دام ها علیه بیماری تب مالت واکسینه شده اند و باقی دام ها نیز تا پایان مرداد علیه این بیماری مایه کوبی می شوند. رییس شبکه دامپزشکی گیلانغرب یادآور شد: با اتمام کار مایه کوبی دام های این شهرستان علیه بیماری تب مالت، کار واکسیناسیون دام های شهرستان علیه بیماری تب برفکی شروع می شود. مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه روز دوشنبه در خصوص شیوع بیماری تب مالت در این استان گفت: بر اساس آمار دانشگاه علوم پزشکی استان، شمار مبتلایان به تب مالت در کرمانشاه بیش از میانگین کشوری است و در چند شهرستان استان از جمله دالاهو، سنقروکلیایی، گیلانغرب، کنگاور و ثلاث باباجانی وضعیت ابتلا به این بیماری به مرز بحران رسیده است

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد