سرویس: ویژهکد خبر: 16624|08:11 - 1392/04/30
نسخه چاپی

سالانه یک هزار و 300 تن قارچ در کرمانشاه تولید می شود

سالانه یک هزار و 300 تن قارچ در کرمانشاه تولید می شود

1 (69)_20130715_124100مطلع الفجر-کارشناس مسئول گیاهان دارویی و قارچ سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت:سال گذشته هزار و 300 تن قارچ در استان تولید شد، پیش بینی کرد این رقم امسال تا حدودی افزایش یابد.

به گزارش مطلع الفجر ، صفدر رستمی در گفتگویی افزود: مساحت مفید سالن های پرورش قارچ استان  3.2 هکتار است.

وي تصريح كرد: در حال حاضر 13 واحد صنعتی مکانیزه و 15 واحد نیمه صنعتی یا سنتی پرورش قارچ در استان کرمانشاه وجود دارد. به گفته رستمی واحد های فعال صنعتی پرورش قارچ استان در شهرستان های کرمانشاه، صحنه، کنگاور و روانسر می باشند. وی مجتمع در حال ساخت پرورش قارچ ماهیدشت با مساحت 9 هکتار را یکی از پروژه های قابل توجه استان دانست و تاکید کرد: تمامی زیر ساخت های لازم این پروژه نظیر آب، برق، گاز و... تامین شده و این پروژه در حال واگذاری به فارغ التحصیلان رشته کشاورزی می باشد. به گفته رستمی ظرفیت تولید قارچ سالانه این پروژه سه هزار تن می باشد و با وارد شدن آن به چرخه تولید، میزان تولید قارچ سالانه استان افزایش چشمگیری خواهد یافت و به حدود چهار و نیم تن در سال خواهد رسید. وی سپس سرانه مصرف قارچ در استان کرمانشاه را 130 گرم عنوان و گفت: سرانه مصرف قارچ در کشور 150 گرم و در جهان چهار تا پنج کیلوگرم می باشد. به گفته رستمی قارچ به صورت خام، پخته، خورش، کنسرو، مربا، سوپ، ترشی و... مورد استفاده قرار می گیرد. رستمی افزایش تعداد واحد های پرورش قارچ، ارائه تسهیلات به متقاضیان و... را از جمله برنامه های سازمان جهاد کشاورزی در راستای افزایش تولید قارچ در استان برشمرد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد