مطلع الفجر-مدیر جهاد کشاورزی گیلانغرب گفت: سالانه چهار هزار و 250 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود.
شهرستان گیلانغرب به لحاظ فراهم بودن شرایط و وجود پتانسیل های خاص با ارایه روشهای صنعتی نو و اجرای برنامه های مکانیزه در قالب طرح ها، ظرفیت ارتقاء سطح تولیدات را تا مرز 6 هزار تن گوشت سفید درسال را دارا می باشد
نصرت اله فلاحی در گفت و گو با خبرنگارمطلع الفجربیان کرد: در مجموع 90 واحد مرغداری شامل 30 واحد صنعتی و 60 واحد سنتی در این شهرستان با اشتغالزایی 200نفر فعال هستند که سالانه چهار هزار و 250 تن گوشت سفید را تولید و روانه بازار می کنند.
وی به تلاش های این سازمان در خصوص ارتقاء این صنعت اشاره کرد و افزود: احداث یک طرح بزرگ مرغداری 30 هزار قطعه ای تخم گذار و 2 واحد 20 هزار قطه ای گوشتی نیز در مرحله پرداخت تسهیلات بانکی قرار دارد.مدیر جهاد کشاورزی گیلانغرب ادامه داد:افزایش تولید محصول های کشاورزی را در این شهرستان باعث رونق کشاورزی و افزایش درآمد عمومی دانست و بیان کرد: با ارتقاء مراکز صنعتی افزایش امنیت غذایی، رفاه جمعیت شهروندی و در نهایت افزایش امید به ماندگاری و جلوگیری از مهاجرت ساکنان این شهرستان را در پی خواهد داشت.فلاحی در پایان یاد اوری نمود :شهرستان گیلانغرب به لحاظ فراهم بودن شرایط و وجود پتانسیل های خاص با ارایه روشهای صنعتی نو و اجرای برنامه های مکانیزه در قالب طرح ها، ظرفیت ارتقاء سطح تولیدات را تا مرز 6 هزار تن گوشت سفید درسال را دارا می باشد
شهرستان گیلانغرب در از نظر وجود منابع آبی و خاک حاصلخیز دارای ویژگی های برجسته ای بوده و با سرمایه گذاری در بخش کشاورزی می توان از این امکانات موجود بهترین بهره را برد.


نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد