مطلع الفجر10:00 - 1393/01/27

سالانه چهار هزار و 250 تن گوشت سفید در گیلانغرب تولید می شود

urlمطلع الفجر-مدیر جهاد کشاورزی گیلانغرب گفت: سالانه چهار هزار و 250 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود.

شهرستان گیلانغرب به لحاظ فراهم بودن شرایط و وجود پتانسیل های خاص  با ارایه روشهای صنعتی نو و اجرای   برنامه های مکانیزه در قالب طرح ها، ظرفیت ارتقاء سطح تولیدات را تا مرز 6 هزار تن گوشت سفید درسال را دارا می باشد

نصرت اله فلاحی  در گفت و گو با خبرنگارمطلع الفجربیان کرد: در مجموع 90 واحد مرغداری شامل 30 واحد صنعتی و 60 واحد سنتی در این شهرستان  با اشتغالزایی 200نفر فعال هستند که سالانه چهار هزار و 250 تن گوشت سفید را تولید و روانه بازار می کنند.

وی به تلاش های این سازمان در خصوص ارتقاء این صنعت اشاره کرد و افزود: احداث یک طرح بزرگ مرغداری 30 هزار قطعه ای تخم گذار و 2 واحد 20 هزار قطه ای گوشتی نیز در مرحله پرداخت تسهیلات بانکی قرار دارد.

81122656-5624741

مدیر جهاد کشاورزی گیلانغرب ادامه داد:افزایش تولید محصول های کشاورزی را در این شهرستان باعث رونق کشاورزی و افزایش درآمد عمومی دانست و بیان کرد: با ارتقاء مراکز صنعتی افزایش امنیت غذایی، رفاه جمعیت شهروندی و در نهایت افزایش امید به ماندگاری و جلوگیری از مهاجرت ساکنان این شهرستان را در پی خواهد داشت.

فلاحی در پایان یاد اوری نمود :شهرستان گیلانغرب به لحاظ فراهم بودن شرایط و وجود پتانسیل های خاص  با ارایه روشهای صنعتی نو و اجرای   برنامه های مکانیزه در قالب طرح ها، ظرفیت ارتقاء سطح تولیدات را تا مرز 6 هزار تن گوشت سفید درسال را دارا می باشد

شهرستان گیلانغرب  در از نظر وجود منابع آبی و خاک حاصلخیز دارای ویژگی های برجسته ای بوده و با سرمایه گذاری در بخش کشاورزی می توان از این امکانات موجود بهترین بهره را برد.