سرویس: تازه های خبرکد خبر: 10177|07:51 - 1392/02/16
نسخه چاپی

پیشگیری از فشارخون با مصرف ترخون

پیشگیری از فشارخون با مصرف ترخون

ترخون-حس خوب (1)مطلع الفجر-ترکیبات موجود در ترخون، برای پیشگیری از لخته شدن خون، التهابات، اسپاسم، فشارخون و تصلب شرائین (سفتی جدار رگ ها) مؤثر است.

به گزارشبولتن نیوز  به نقل از سایت وب دا، کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: اسانس تند موجود در ترخون، می تواند جایگزین مناسبی برای نمک محسوب  شده و مصرف آن به همراه غذا برای بیماران قلبی، افراد مبتلا به فشار خون و رژیم های لاغری توصیه می شود.

مهندس اکرم پایدار با بیان اینکه ترخون نوعی آرامبخش ملایم است، ادامه داد: از دیگر خواص این سبزی، تقویت اعصاب و کمک به هضم غذاهای پرچرب، تسکین درد و رفع مشکلات قاعدگی مانند تهوع و ضعف است.

کاهش بوی نامطبوع بدن با مصرف ترخون

این کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، با اشاره به سم زدا بودن ترخون، اظهار کرد: بوی تند ترخون موجب مهار رشد میکروب های پوست و کاهش بوی نامطبوع بدن می شود.

وی یادآور شد: ترخون با کمک به افزایش قدرت دفاعی بدن، شدت عوارض بیماری های ویروسی را کاهش می دهد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد