کد خبر: 98464|08:12 - 1394/10/02
نسخه چاپی

تکرار/مصاحبه فرماندار در مورد 9 دی؛

فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص فتنه و فتنه گران فصل الخطاب ما است

فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص فتنه و فتنه گران فصل الخطاب ما است
مطلع الفجر:کرم محمدی در آستانه سالروز حماسه 9 دی گفت: دستورات و فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص فتنه و فتنه گران فصل الخطاب ما خواهدبود.

به گزارش خبرنگارمطلع الفجر،حماسه 9 دی پاسخی کوبنده از سوی مردم بصیر  ایران اسلامی و تو دهنی فراموش ناشدنی بر دهان فتنه گران و سران فتنه بود که امروز به عنوان" روز بصیرت و تجدید بیعت با اسلام و اصول انقلاب و ولایت فقیه"برای همیشه در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار است.

 

به همین مناسبت و در آستانه حماسه 9 دی گفتگوی فرماندار گیلان غرب+با خبرنگار اسلام آبادخبر،را بازنشر می کنیم.

 

کرم محمدی در این گفتگو  اظهار داشت:  دستورات و فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص فتنه و فتنه گران فصل الخطاب ما خواهد بود.

 

وی درخصوص فتنه و فتنه گران و خسارات مادی و معنوی که توسط عوامل فتنه به کشور وارد شد ابراز داشت: اظهار نظر در خصوص خواص مملکت باید توسط شخصیت های خاص صورت بگیرد.

 

کرم محمدی گفت: انشاءالله بنده نیز بعنوان نماینده دولت تدبیر و امید به همراه سایر مدیران شهرستان پشت سر نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان  در تجمع یا راهپیمایی 9 دی امسال شرکت خواهم نمود.

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد