سرویس: کرمانشاهکد خبر: 97007|10:46 - 1394/08/19
نسخه چاپی

رئیس اداره راه و شهرسازی پاوه خبر داد:

ریزش سنگین کوه در مسیر پاوه به نودشه/ انسداد جاده پاوه به مریوان

ریزش سنگین کوه در مسیر پاوه به نودشه/ انسداد جاده پاوه به مریوان
مطلع الفجر:رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان پاوه گفت: جاده پاوه به سمت مریوان به دلیل نبود دید کافی و مه شدید مسدود شده و ریزش سنگین کوه نیز درمسیر پاوه به نودشه رخ داده و مشغول پاکسازی این مسیر هستیم.

به گزارش  مطلع الفجر به نقل ازمرصاد؛ ابراهیم شهریاری اظهار داشت: مسیر پاوه به مریوان مسیری تابستانی است و به دلیل مه شدید و نبود دید کافی این مسیر معمولا تا اسفند ماه مسدود می‌شود.

 

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان پاوه افزود: هم اکنون بارش برف در مسیر پاوه به مریوان مشکلی ایجاد نکرده اما به دلیل مه شدید و نداشتن دید کافی این مسیر مسدود شده است.

 

شهریاری بیان کرد: مسیر زمستانی ما از سمت هجیج میگذرد و به دلیل وجود خطر ریزیش کوه در مسیر پاوه به مریوان در صورت بروز اتفاق خطرات زیادی در پی دارد.

 

وی ادامه داد: ارتفاع مسیر پاوه به مریوان ارتفاعش بالاست و از کوه شاهو عبور می‌کند و لذا این مسیر اکنون مسدود شده است اما جاده هجیج به سمت مریوان به عنوان مسیر جایگزین برای شهروندان در نظر گرفته شده و به دلیل گرمسیری بودن، این مسیر مسدود نیز نمی‌شود.

 

شهریاری ادامه داد: تا این لحظه بارش ۶۰ میلیمتری در شهرستان پاوه داشتیم و مسیرهای در معرض خطر ریزش کوه و نیز محل حادثه مرتب ریزش مرتب پاکسازی می‌شود.

 

وی خواستار رعایت مسائل ایمنی از سوی رانندگان شد و گفت:  رانندگان از سفرهای شبانه و غیر ضرور بپرهیزند و همواره بخاری، برف پاک کن و زنجیر چرخ همراه داشته باشند.

 

شهریاری از آماده باش کامل نیروهای راهداری در شهرستان پاوه خبر داد و گفت: نیروهای ما در حالت آماده باش قرار دارند و شبانه روز در راهدارخانه‌ها مستقر هستند.

 

وی ادامه داد: هم اکنون در جاده پاوه به نودشه سه مورد ریزش کوه سنگین ایجاد شده و ۲ لودر برای بازگشایی مسیر به کار گرفتیم و تمام سعی ما بر این است که امشب این مسیر پاکسازی شود البته این مسیر به صورت کامل مسدود نیست.

 

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان پاوه در پایان گفت: رانندگان در عبور از گردنه‌ها احتیاط لازم را مد نظر داشته باشند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد