قدرت اله ایوانی در گفتگو با خبرنگارمطلع الفجر،ضمن اشاره به اینکه توجه و تاکید بر غنی سازی اوقات فرذاغت جوانان و نوجوانان و استفاده بهینه از این زمان در اولویت کاری این نهاد است اظهار داشت:بیش از 430 نفر از جوانان و نوجوانان تحت حمایت کمیته امداد شهرستان گیلانغرب در قالب 4 کانون فرهنگی سازماندهی و از آموزشهای مختلف در رشته های متنوع بهره مند می شود.
وی تصریح نمود : در خلال این طرح رشته های قران و احکام ، خیاطی ؛ رایانه , تابلو فرش ، فوریتهای پزشکی( تزریقات و پانسمان) ،پرورش قارچ ، آشپزی،بافندگی ، طراحی و تعمیر ماشینهای کشاورزی و برنامه های ورزشی و اردویی به شرکت کنندگان ارائه می شود.

ایوانی در پایان در خصوص تعداد کلاسها و مربیان به کار گیری شده در این طرح ابراز داشت : در کل این تعداد شرکت کنندگان در سه بخش گواور ، حیدریه و بخش مرزکزی زیر نظر 20 مربی از برنامه های ارائه شده بهره مند می شوند
این طرح از تاریخ اول تیرماه تا 15 شهریور سال جاری ادامه دارد.
فعالیت و استقبال عمومی از روند اجرای این کلاسها نسبت به سال گذشته ارتقاء کمی 20 درصدی را نشان می شد

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد