به گزارشمطلع الفجر،دکتر محمدرضا فرخی درگفت و گوییبا بیان اینکه این طرح در محدوده زمانی 16 تا 24 مرداد ماه انجام شد، افزود: در این طرح خدماتی همچون معاینه، کشیدن و ترمیم دندان، عصب کشی، گذاشتن دندان مصنوعی و ایمپلنت به مردم محروم منطقه ارائه شد.
وی با اشاره به وجود 130 متخصص و دندانپزشک در این طرح اظهار کرد: دندان پزشکانی متشکل از گروه منتظران ظهور وابسته به دانشگاه آزاد تهران با همکاری بسیج جامعه پزشکی استان به معاینه مردم منطقه محروم ویژنان در شهرستان گیلانغرب پرداختند.
فرخی ادامه داد: در کنار اعزام این گروه دنداپزشکی، پزشکانی به عنوان متخصصان زایمان در این مناطق به ارائه خدمت پرداختند.
وی با بیان اینکه پوسیدگی دندان و مشکلات لثه ای از شایع ترین مشکلات دهان و دندان این منطقه بوده است، گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امکانات لازم برای معاینات دندانپزشکی را در اختیار این تیم قرار داد و نزدیک به 30 تیم سیار در این منطقه خدمت رسانی کردند.
مدیر گروه بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت کرمانشاه یادآور شد، با همکاری بسیج جامعه پزشکی استان به دنبال ارائه خدمات دندانپزشکی در دیگر نقاط محروم استان هستیم.
بزرگترین گروه جهادی پزشکی و دندانپزشکی کشور در روستای میان و قیلان دهستان محروم ویژنان از توابع شهرستان گیلانغرب مستقر شدند.
گیلانغرب با جمعیتی نزدیک به ۷۰ هزار نفر در غرب کرمانشاه واقع شده است.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد