مطلع الفجر-یحیی گل محمدی پس از صحبت های مهدوی کیا در برنامه 90 از سرمربی گری پرسپولیس استعفا داد.
مهدی مهدوی کیا از اینکه در بازی های پرسپولیس به بازی گرفته نشده است در برنامه نود از یحیی گل محمدی گله کرد و تلویحا وی را عامل خداحافظی خود از فوتبال خواند.
بر اساس این گزارش اشک های مهدوی کیا و صحبت های عاطفی امیر حاج رضایی در مورد اسطوره فوتبال ایران باعث شد تقریبا همه گل محمدی را مقصر کنارگیری مهدوی کیا از فوتبال بدانند.
گل محمدی که تعطیلات نوروز را در کرمانشاه و در منزل اقوامش به سر می برد روی خط برنامه نود آمد و اعلام کرد چون چهره وی از این موضوع مخدوش شده و می خواهد به همه ثابت کند مهدوی کیا را دوست دارد از مربی گری پرسپولیس استعفا داد تا به قول خودش پیش از مهدوی کیا از پرسپولیس رفته باشد.
فردوسی پور از گل محمدی خواست در مورد تصمیمش بیشتر بیاندیشد و احساسی اقدامی انجام ندهد.
گل محمدی بازی ندادن به مهدوی کیا را عدم آمادگی و حفظ شان وی عنوان کرد و گفت: من طاقت دیدن گرم کردن های طولانی مهدوی کیا در کنار زمین را نداشتم.
گفتنی است همسر گل محمدی اهل کرمانشاه است و وی در منزل برادر همسرش در کرمانشاه و در برنامه 90 خداحافظی خود را از پرسپولیس اعلام کرد.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد