مطلع الفجر- مدیرجهاد کشاورزی گیلانغرب از خسارت 30 ميليارد ريالي برودت ناگهاني هوا از 10 درجه به صفر درجه سانتي گراد، 30 به تاکستان های انگور یاقوتی و باغات گردو و بادام این شهرستان خبر دادبه گزارشمطلع الفجر،نصرت اله فلاحی درگفت و گوييافزود: در اثر افت شدید دما حدود 50 درصد از 250 هکتار از باغات انگور و 50 هکتار از باغات گردو و بادام که در مرحله گل دهی بودند، دچار خسارت شدند.
وی اظهار کرد: برودت هوا در گیلانغرب در سه روز متوالی از 10 درجه بالای صفر به صفر درجه رسید و این امر باعث شد تا بخشی از باغات شهرستان به سرمازدگی غیرمنتظره دچار شوند.
مدیر جهاد کشاورزی گیلانغرب افزود: انگور یاقوتی این شهرستان محصول نوبرانه است که هر سال زودتر از سایر نقاط کشور همزمان با شهرستان قصرشیرین وارد بازار می شود.
وی اظهار کرد: سطح باغات شهرستان گیلانغرب امسال به 950 هکتار افزایش یافته است که 270 هکتار آن تاکستان های انگور است و سالیانه یک هزار و 250تن انگور به ارزش 50 میلیارد در این شهرستان تولید می شود.
فلاحی افزود: سالیانه یک هزار و 500 تن محصولات باغی نظیر گردو، انار، زیتون، هلو و پسته در گیلانغرب تولید می شود.
گیلانغرب در غرب استان کرمانشاه بیش از 65 هزار نفر جمعیت دارد و بیش از 40 هزار و 169 هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد
خسارت30 ميليارد ريالي وارده به باغات گيلانغرب بر اثر سرما
آخرین مطالب
- ■گیلانغرب؛ شهر است یا بررهآباد؟
- ■گام بلند قرارگاه صنعتی خاتمالانبیاء در گیلانغرب؛ جراحی موانع تولید+عکس
- ■ایران بر مدار عزت و اقتدار ایستاده است
- ■تعیین تکلیف اراضی جامانده سامانه گرمسیری در دستور کار وزارت نیرو قرار گرفت
- ■حسینی: مردم غرب کرمانشاه در گیلانغرب، قصر شیرین و سرپل ذهاب سهم واقعی خود از آب را میخواهند
- ■حقآبه مردم را پس بدهید/ ۲۱ میلیون مترمکعب آب گیلانغرب هنوز پشت درهای تخصیص مانده است/هنوزه یک قطره آب سامانه به گیلانغرب نرسیده
- ■اولتماتوم دو هفته ای برای بازنگری طرح نهضت ملی مسکن گیلانغرب
- ■گام بلند شهرداری گیلانغرب در راستای تحقق یک مطالبه دیرینه/ پروژه بزرگ کمربندی ضلع جنوبی آماده آسفالت شد
- ■جیرجیرکهای مجیزگو؛ وقتی لوله فاضلاب، ادعای حنجره مردم میکند!
- ■مدیریت محلهمحور؛ نسخه جهادی خدمترسانی در گیلانغرب

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد