«به» تب بر، تنظیم کننده قندخون و کاهنده کلسترول خون
به گزارش بولتن نیوز به نقل از ایسنا، علی اکبرکمالی اردکانی ادامه داد: میوه به دارای ویتامین ث، ویتامینهای ب و مواد معدنی مانند پتاسیم، آهن، کلسیم، فسفر و فیبر میباشد. میوه به در درمان اسهال، ناراحتیهای گوارشی، تب، تقویت معده و روده، سوختگی و درمان خشکی پوست بسیار موثر است.
وی با بیان این که این میوه فاقد چربی است افزود: میوه به دارای ترکیبی به نام پکتین که نوعی فیبر میباشد، پکتین در کاهش کلسترول خون و تنظیم قند خون بسیار موثر است از طرف دیگر پکتین مواد سمی را از داخل روده خارج میکند و به سلامت روده کمک کرده و از بیماریهای جدی روده جلوگیری میکند.
کمالی با بیان این که برای درمان اسهال و ناراحتیهای گوارشی از پوره «به» استفاده کنید تصریح کرد: پوره « به» در درمان اسهال بسیار موثر، معده و روده را تقویت و به درمان ناراحتیهای گوارشی کمک میکند. برای تهیه پوره آن، به را پوست گرفته با مقدار کمی آب پخته تا کاملا له شود بعد از صافی رد کرده و به مصرف میرسانند.
کارشناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: دانههای به یا به دانه نیز دارای خواص فراوانی هستند، دانههای به دارای لعابی هستند که برای درمان سرفه، درد گلو، گرفتگی صدا، خشکی پوست و لب، سوختگی پوست بسیار مفید است.
آخرین مطالب
- ■بسیج، ستون صلابت ایران
- ■آغاز کارزار "محله کرامت" در شهرک شهید رجایی گیلانغرب / مسئولان پای دردِ دل مردم نشستند+عکس
- ■تأکید بر حمایتمحوری و رفع موانع تولید در صنعت پودر بیتومین در گیلانغرب+عکس
- ■بسیج؛ الگوی مردمباوری و اقتدار ملی در گیلانغرب / اعلام برنامههای هفته بسیج ۱۴۰۴
- ■ضرورت توجه استاندار کرمانشاه به انفعال توسعه در گیلانغرب
- ■3 کشته و مصدوم در حاثه رانندگی محور گیلانغرب به قصرشیرین+عکس
- ■افتتاح پایگاه جدید فوریتهای پزشکی چشمهخانی گواور گامی مؤثر در توسعه عدالت سلامت است
- ■ملت ایران هرگز زیر بار استکبار نخواهد رفت+عکس
- ■روایتی رسانهای از شکوه حضور مردم گیلانغرب در راهپیمایی ۱۳ آبان و روز دانشآموز
- ■علاج واقعه قبل از وقوع/به جولان خودروهای در اختیار دانشآموزان بیگواهینامه پایان دهید


نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد