مطلع الفجر-در ادامه هفته یازدهم مسابقات لیگ آزادگان، راهیان کرمانشاه متحمل سنگین ترین شکست این فصل خود برابر مس رفسنجان شد.
به گزارش مطلع الفجربه نقل از ایرنا، تیم های فوتبال مس رفسنجان و راهیان کرمانشاه از ساعت 14 امروز در زمین تیم مس به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان تیم راهیان با حساب ˈسه بر صفرˈ نتیجه را به حریف خود واگذار کرد.
این سنگین ترین شکست راهیان در فصل جاری مسابقات لیگ آزادگان می باشد که نصیب شاگردان یونانپوریان شد.
راهیان در این مسابقه سه بار و در دقایق 42، 64 و 88 دروازه خود را روی حریف گشوده دید تا یکی از بدترین نتایج چند فصل اخیر خود را تجربه کند.
راهیان با این شکست 10 امتیازی باقی ماند تا با دو پله سقوط در مکان دهم جدول رده بندی گروه دوم قرار گیرد، در مقابل تیم مس نیز 13 امتیازی و در مکان هشتم گروه قرار گرفت.
راهیان در حالی با انجام 9 بازی در مکان دهم گروه قرار دارد که ابومسلم و یزد لوله تیم های یازدهم و دوازدهم به ترتیب 7 و 8 مسابقه برگزار کرده اند و تنها با این تیم یک و دو امتیاز فاصله دارند و این بدین معناست که اگر آن ها در مسابقات پیش روی خود برنده شوند گوی سبقت را از راهیان خواهند ربود.
بدون شک اگر کار به همین منوال پیش رود، طرفداران راهیان نه تنها نمی توانند امیدی به لیگ برتری شدن این تیم داشته باشند بلکه باید دست به دعا برداشت و سقوط نکردن راهیان به لیگ دو را آرزو کنند.
کسب نتایج ضعیف راهیان در این فصل حسرت بیشتری را بر دل علاقه مندان این تیم می گذارد چرا که در مسابقات فصل گذشته و در همین هفته ها بود که راهیان با هدایت جواد زرینچه برای قهرمانی در نیم فصل اول می جنگید اما امروز برای فرار از منطقه خطر باید با حریفان پیکار کند.
مطمئنا اگر سلمان کریمی خیلی زود درصدد رفع معایب و نقاط ضعف تیم خود که کم هم نیستند برنیاید، پایان فصل بجای تلاش برای صعود به لیگ برتر باید برای بقا در همین لیگ یک بجنگند.
تیم راهیان کرمانشاه در هفته دوازدهم مسابقات، شنبه هفته آینده نهم آذر در ورزشگاه آزادی کرمانشاه میزبان البدر بندرکنگ تیم دوم گروه خواهد بود.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد