سرویس: ویژهکد خبر: 24579|08:04 - 1392/08/27
نسخه چاپی

وعده انتخاب 6 استاندارمصادف با 29 آبانماه جاری / باز هم سخنی از انتصاب استاندار کرمانشاه نبود!

وعده انتخاب 6 استاندارمصادف با  29 آبانماه جاری / باز هم سخنی از انتصاب استاندار کرمانشاه نبود!

مطلع الفجر-ظرف هفته های گذشته  وضعیت انتصاب استانداران بسیاری از استانها روشن شد اما باز هم این استان کرمانشاه بود که وضعیت انتخاب استاندار آن در هاله ای از ابهام باقی ماند

به گزارش خبر نگارمطلع الفجر،این در حالی است  که وزارت کشور در ابتدای راه قول داد در مدت کمتر از دو ماه تمام استانداران را تعیین و روانه استانها نماید با این حال هرچه سریعتر باید از فرسایشی نمودن بحث کاست و زمینه خدمت را برای استاندار منتصب فراهم نمود

 80156288-2608618

هیئت وزیران  در جلسه 8 آبانماه  با انتصاب اسماعیل جبار زاده، سید محمد میرمحمدی و محمد ناصر نیکبخت به ترتیب به عنوان استاندار آذربایجان شرقی، یزد و همدان موافقت کرده بود ولی آیا واقعاً سبک سنگین کردن و رایزنیهای پیچیده ای فراتر از این زمان برای انتخاب استاندارانی نظیر کرمانشاه لازم است ؟

سخنگوی وزارت کشور در گفتگویی اظهار داشت : در جلسه یکشنبه شب هیئت دولت استاندار جدیدی انتخاب نشد ولی با توجه به اینکه پرونده ۶ استاندار را آماده و به هیئت دولت ارسال کرده‌ایم امید داریم در روز چهارنشبه ۶ استاندار جدید انتخاب شوند.

حسینعلی امیری  تصریح نمود:ما پرونده 6 استاندار را به دولت ارسال کرده‌ایم و امید داریم هر 6 نفر در جلسه روز چهارشنبه جلسه هیئت دولت انتخاب شوند.

 طی تغییر تحولات در حوزه هیات دولت  اکثریت استانداران جابجا شده اند اما 10 استان هنوز شاهد تغییری نبوده است آیا واقعاً در جلسه روز چهار شنبه انتظارات استانها برای تغییر تحول در حوزه استاندار به پایان خواهد رسید ؟

از زمان روی کار آمدن دولت حسن روحانی تاکنون 21 استاندار انتخاب شده و 10 استان دیگر نیز توسط استانداران دولت احمدی‌نژاد اداره می‌شوند که باید نشست و دید روند تغییرات جدید در روزهای آتی چگونه خواهد بود

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد