نفوذ مخالفان مسلح سوری به عراق برای انجام عملیات تروریستی
به گزارش تسنیم به نقل از المیادین، یک منبع امنیتی استان صلاحالدین عراق اعلام کرد که گروهی از اعضای شورشیان سوری وارد اراضی عراق شدند.
بهگفته این منبع امنیتی عراقی، مخالفان مسلح سوری برای انجام اقدامات تروریستی در عراق در ایام ماه رمضان به خاک این کشور نفوذ کردند.
پایگاه لبنانی "النشره" نیز روز گذشته گزارش داده بود که گروهی از شورشیان سوری برای انجام عملیات تروریستی وارد روستای عرسال لبنان شدند.
یک مقام امنیتی عراق اعلام کرد که روز گذشته (چهارشنبه) 14 سرباز امنیتی عراق در حملهای در غرب این کشور و همزمان با اولین افطار ماه مبارک رمضان کشته شدند.
امروز (پنجشنبه) در دومین روز ماه مبارک رمضان نیز چندین نفر از مردم عراق بر اثر انفجارهای تروریستی در مناطق مختلف این کشور کشته شدند.
بنا به گزارش منابع خبری عراق، امروز 32 نفر در انفجار خودروی بمبگذاری شده در کرکوک زخمی شدند.
سه عامل انتحاری نیز ساعتی پیش خود را نزدیک مقر پلیس در شهر فلوجه منفجر کردند که بهدنبال آن چندین نفر کشته و زخمی شدند.
آخرین مطالب
- ■ملت حسینی ایران تمامی محاسبات استکبار را برهم زده است
- ■اجتماع شبانه مردم مرزدار گیلانغرب
- ■اجتماع "جان فدایان"نمایش وحدت و اقتدار مردم در برابر راهبرد دشمن است+عکس
- ■رییس دادگستری شهرستان گیلانغرب و دادستان هفته انتظامی را تبریک گفتند
- ■پاسخ میدانی نماینده مجلس و فرماندار گیلانغرب به مشکلات روستاهای بخش گواور +عکس
- ■راه عزت ملتهای منطقه از مقاومت و ایستادگی میگذرد
- ■امنیت، محصول مجاهدت شبانهروزی فراجاست/ استقرار امنیت مقوله تصادفی نیست
- ■برگزاری یادواره شهدای دهستان دیره همزمان با هفته دفاع مقدس+عکس
- ■برگزاری یادواره شهدای دهستان حیدریه گواور+عکس
- ■تأکید فرماندار گیلانغرب بر استمرار آموزش و بهرهگیری از ظرفیت فرهنگیان مجرب


نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد