سرویس: تازه های خبرکد خبر: 113863|13:02 - 1405/02/02
نسخه چاپی

فرماندار گیلانغرب در جلسه شورای اداری چه گفت؟

از رسمیت یافتن "مرز سومار" برای زوار اربعین تا اولتیماتوم به مدیران غایب در میدان

از رسمیت یافتن "مرز سومار" برای زوار اربعین تا اولتیماتوم به مدیران غایب در میدان
فرماندار گیلانغرب با لحنی انتقادی نسبت به عدم حضور برخی مدیران در برنامه‌های مردمی و مذهبی گفت: غیبت مدیران به عنوان نمایندگان دولت پذیرفتنی نیست.

به گزارش مطلع الفجر ،از رسمیت یافتن "مرز سومار" برای زوار اربعین تا اولتیماتوم به مدیران غایب در میدان/ فرماندار گیلان‌غرب: ملاک ما اشتغال پایدار است، نه آمارسازی!

 

به گزارش حبرنگار مطلع لفجر ، نشست شورای اداری شهرستان گیلان‌غرب به ریاست مهندس حشمت رضایی، فرماندار شهرستان و با حضور امام‌جمعه محترم، فرماندهان نظامی و رؤسای دستگاه‌های اجرایی برگزار شد. فرماندار گیلان‌غرب در این نشست با رویکردی صریح، ضمن تبیین نقشه‌راه سال جاری، بر لزوم تحول در مدیریت شهری، نظارت دقیق بر بازار و حضور جهادی مسئولان در کنار مردم تأکید کرد.

✅ اشتغال پایدار؛ خط قرمز فرمانداری

مهندس حشمت رضایی با تأکید بر لزوم شناسایی پتانسیل‌های بومی برای ایجاد شغل، اظهار داشت: رویکرد اصلی ما در سال جاری، ایجاد اشتغال پایدار بر پایه طرح‌های کارشناسی شده است. دستگاه‌های اجرایی باید از هرگونه آمارسازی و ارائه اعداد پوشالی پرهیز کنند؛ چراکه انحراف در تسهیلات اشتغال‌زایی، تضییع حقوق مردم است.وی همچنین از بانک‌های عامل خواست پیش از طرح پرونده‌ها در کارگروه، نظارت کارشناسی دقیقی بر روند اجرا داشته باشند.

✅ مرز سومار؛ دومین دروازه رسمی اربعین در استان

فرماندار گیلان‌غرب با اعلام خبری خوش برای مردم منطقه گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته، مرز سومار رسماً به عنوان دومین مرز استان برای میزبانی از زوار اربعین حسینی معرفی شده است؛طبق دستور استاندار محترم، تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف به اجابت درخواست‌های فرمانداری جهت ایجاد زیرساخت‌های لازم هستند و هیچ قصوری در این زمینه پذیرفته نیست.

✅ مدیریت بودجه و اولویت‌بندی پروژه‌ها

رضایی با اشاره به نزدیکی به پایان سال مالی، خطاب به مدیران تأکید کرد: جذب حداکثری اعتبارات تملک دارایی باید در اولویت باشد. مدیران موظفند پروژه‌های نیمه‌تمام را که مطالعات آن‌ها انجام شده و دارای مجوز ماده ۲۳ هستند، سریعاً تعیین تکلیف کنند تا از هدررفت بیت‌المال جلوگیری شود.

✅ تفاوت «گرانی» با «گران‌فروشی»؛ تشدید نظارت‌ها

وی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت بازار اشاره کرد و افزود: باید برای مصرف‌کننده تبیین شود که بخشی از گرانی‌ها تابع فاکتورهای کلان اقتصادی است، اما وظیفه ذاتی ما مبارزه با گران‌فروشی و کنترل سود مصوب است. اکیپ‌های نظارتی باید بدون وقفه در سطح بازار حضور داشته باشند.

✅ نقد عملکرد شهرداری‌ها و وضعیت مبلمان شهری

فرماندار گیلان‌غرب با ابراز گله‌مندی از وضعیت بصری شهر، تصریح کرد: شایسته نیست معابر شهری به محل چرای دام یا جولان سگ‌های ولگرد تبدیل شود. ورودی‌های شهر باید ساماندهی شوند؛ شهرداران و شبکه بهداشت موظفند با هماهنگی دستگاه قضایی، برخورد قاطعی با ساخت‌وسازهای غیرمجاز و مخلان نظم شهری داشته باشند.

✅ آمادگی برای مقابله با بحران و آتش‌سوزی

رضایی با اشاره به بارش‌های بی‌سابقه ۸۰۰ میلی‌متری و افزایش ۱۸۰ درصدی بارندگی‌ها، هشدار داد: این برکت الهی منجر به پوشش گیاهی انبوه شده که خطر آتش‌سوزی جنگل‌ها را افزایش می‌دهد؛طبق قانون مدیریت بحران، تمامی دستگاه‌ها مکلفند امکانات خود را در اختیار ستاد فرماندهی قرار دهند و با هرگونه ممانعت، طبق مواد ۲۱ و ۲۳ قانون برخورد خواهد شد.

✅ اولتیماتوم به مدیران: در میدان باشید

مهندس رضایی در بخش پایانی و با لحنی انتقادی نسبت به عدم حضور برخی مدیران در برنامه‌های مردمی و مذهبی گفت: وقتی مردم ۵۰ روز در سرما و باران برای پشتیبانی از نظام در صحنه هستند، غیبت مدیران به عنوان نمایندگان دولت پذیرفتنی نیست. حضور در نماز جمعه یک وظیفه اداری و اخلاقی است.

وی خاطرنشان کرد: انعکاس عملکرد دستگاه‌ها الزامی است؛ مردم باید از خدمات نظام آگاه شوند؛ لذا مدیران موظفند گزارش‌های مستند و تصویری خود را از طریق روابط عمومی فرمانداری و رسانه‌های رسمی و موثق به اطلاع افکار عمومی برسانند.

 

باما در ایتا و روبیکا بروز باشید

eitaa.com/matlaelfajr

https://rubika.ir/matlaelfajr

www.matlaelfajr.ir