سرویس: تازه های خبرکد خبر: 113739|07:07 - 1404/07/11
نسخه چاپی

پلیس مقتدر با مشارکت مردم امنیت پایدار در گیلان‌غرب رقم می‌زند

پلیس مقتدر با مشارکت مردم امنیت پایدار در گیلان‌غرب رقم می‌زند
سرهنگ پاسدار عبدالرضا شهبازی؛ فرمانده انتظامی شهرستان گیلان‌غرب، در سخنرانی بین صلاتین نماز جمعه امروز ضمن گرامی‌داشت هفته فراجا با شعار "پلیس مقتدر، مشارکت همگانی، جامعه‌ای امن"، به تشریح مهم‌ترین اقدامات و دستاوردهای مجموعه انتظامی شهرستان پرداخت.

به گزارش مطلع الفجر ،فرمانده انتظامی گیلان‌غرب در ابتدای سخنان خود از دستگیری عوامل ایجاد رعب و وحشت در یکی از روستاهای مرزی شهرستان خبر داد و گفت: این افراد در کوتاه‌ترین زمان ممکن توسط پلیس شناسایی و بازداشت شدند و امنیت به منطقه بازگشت. 

وی با قدردانی از کارکنان خدوم فراجا در سراسر کشور، اقدامات آنان را مجاهدانه و در راستای خدمت به نظام جمهوری اسلامی ایران توصیف کرد و افزود: فلسفه وجودی پلیس، تأمین امنیت مردم و یاری دین و اسلام است. 

سرهنگ شهبازی با اشاره به نامه ۵۳ نهج‌البلاغه امام علی(ع) درباره نیروهای مسلح و نیز استناد به آیه ۱۴ سوره صف، اظهار داشت: نیروی انتظامی با ایستادگی و فداکاری خود می‌تواند نصرت‌گر اسلام و یاور مردم در مسیر تحقق عدالت اجتماعی باشد. 

وی در ادامه با تشریح مفهوم " پلیس جامعه‌محور" گفت: اساس این رویکرد بر مشارکت مردمی، استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی و تعامل با نهادهای مختلف استوار است و بدون همراهی مردم، پلیس نمی‌تواند در تأمین امنیت عمومی تأثیرگذاری کامل داشته باشد. 

فرمانده انتظامی شهرستان گیلان‌غرب با اشاره به اینکه پلیس جامعه‌محور صرفاً یک راهبرد اجرایی نیست، افزود: "پلیس جامعه‌محور فلسفه‌ای سازمانی و رویکردی مدیریتی است که با یاری و همکاری میان اجتماع و پلیس، روش‌های فعالانه حل مسئله را تقویت کرده و مشارکت آحاد جامعه در شناسایی دلایل وقوع جرم و دیگر مسائل اجتماعی را امکان‌پذیر می‌سازد و به این ترتیب سطح امنیت عمومی افزایش می‌یابد. 

وی همچنین از کاهش ۲۰ درصدی وقوع سرقت در شش ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و افزود: در این مدت ۳۲ سارق دستگیر و ۲۷ فقره سرقت نیز کشف شده است که این میزان معادل ۸۲ درصد سرقت‌های رخ‌داده در شهرستان است.

 سرهنگ شهبازی با اشاره به حوزه تصادفات برون‌شهری و اقدامات پلیس راه خاطرنشان کرد: در شش ماهه گذشته، جان‌باختگان تصادفات در محورهای برون‌شهری شهرستان ۲۵ درصد کاهش یافته است و این آمار نتیجه تلاش پلیس و همکاری دستگاه‌های مرتبط است. 

وی همچنین از شناسایی سه نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی شهرستان خبر داد و گفت: با همکاری اداره راهداری، این نقاط اصلاح شد و شرایط ایمن‌تری برای رانندگان و شهروندان فراهم آمد. 

فرمانده انتظامی شهرستان گیلان‌غرب در بخشی دیگر از سخنان خود به اقدامات پلیس در ایام اربعین حسینی(ع) اشاره کرد و افزود: با تدبیر فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه، ایستگاه‌های خواب‌زدایی در محور گواور ایجاد شد که این اقدام ارزشمند در کنار دیگر اقدامات موثر پلیس و نهادهای متولی سبب شد در مسیر تردد زائران هیچ‌گونه حادثه منجر به جرح یا فوت رخ ندهد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مطلع الفجر وی همچنین از نصب ۹۶ دوربین پایش تصویری در ۵۶ روستای شهرستان خبر داد و تأکید کرد: این طرح در راستای پیشگیری از وقوع جرم و ارتقای سطح امنیت روستاییان به اجرا درآمده است.

 سرهنگ شهبازی در ادامه با تبریک هفته فراجا به همکاران خود، فلسفه پلیس جامعه‌محور را خدمت صادقانه به مردم دانست و خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی با فداکاری، تلاش شبانه‌روزی و تقدیم شهدای بسیار در راه امنیت، همواره در صف مقدم پاسداری از آرمان‌های انقلاب اسلامی قرار دارد.

 وی در پایان سخنان خود بر استمرار تلاش‌های پلیس برای ارتقای امنیت پایدار و گسترش فرهنگ مشارکت مردمی تأکید کرد و گفت: اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه پلیس است و با این پشتوانه، تحقق جامعه‌ای امن و با آرامش امکان‌پذیر خواهد بود.