سرویس: تازه های خبرکد خبر: 113638|17:30 - 1403/08/24
نسخه چاپی

حفظ وحدت و همدلی: ضرورت آگاهی و بصیرت در برابر تهدیدات دشمن

حفظ وحدت و همدلی: ضرورت آگاهی و بصیرت در برابر تهدیدات دشمن
جانشین فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه با عنوان اینکه دشمنان در صدد ایجاد تفرقه در بین ملت ما هستند گفت: جوانان باید بیش‌ازپیش هوشیار و بیدار باشند و از واقعیت‌های جامعه آگاه شوند تا فریب دشمن را نخورند.

به گزارش مطلع الفجر ،سردار سرتیپ‌دوم پاسدار مسعود قنبری جانشین فرماندهی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه امروز پنجشنبه ۲۴ آبان‌ماه در یادواره دومین سالگرد شهادت شهید مدافع امنیت شهید نادر بیرامی و گرامیداشت یاد و خاطره 72 شهید دهستان حیدریه در گیلانغرب، در خصوص شخصیت شهید نادر بیرامی اظهار كرد: شهیدان مدافع حرم و مدافع سلامت، در مقاطع حساس تاریخ، جان خود را برای دفاع از ملت و نظام فدای ما کردند.
وی افزود: باید همواره قدردان این فداکاری‌ها باشیم و بدانیم که عزت امروز ما به‌خاطر این شهیدان است که جان خود را برای حفاظت از وطن و ناموس فدای ملت کردند.
جانشین فرماندهی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه با اشاره به اینکه شهید نادر بیرامی و دیگر شهیدان در قلب‌های ما حضور دارند، گفت: این شهیدان به ما یادآوری می‌کنند که باید در مسیر آرمان‌هایشان گام برداریم.
وی اضافه کرد: امروز، شهیدان از ما می‌خواهند که در راستای حفظ و تقویت ارزش‌های انقلاب تلاش کنیم و به یاد آنان در مسیر خدمت به مردم و نظام حرکت کنیم.
 

لزوم داشتن آگاهی و بصیرت در برابر تهدیدات

سردار قنبری به سختی‌های روزهای جنگ و ترس و وحشتی که بر دل مردم حاکم بود، اشاره کرد و گفت: امروز این امنیت حاصل خون عزیزانی است که سینه سپر کردند.وی خاطرنشان کرد: ما امروز بااقتدار در اینجا نشسته‌ایم و این نتیجه فداکاری شهیدان است.
 جانشین فرماندهی سپاه استان کرمانشاه به چالش‌های پیش روی جوانان اشاره کرد و گفت: دشمنان در تلاش‌اند تا با ایجاد تفرقه و خدشه‌دار کردن وحدت ما، به اهداف شوم خود برسند.وی تأکید کرد که جوانان باید بیش‌ازپیش هوشیار و بیدار باشند و از واقعیت‌های جامعه آگاه شوند تا فریب دشمن را نخورند.
 این مقام عالی نظامی استان با اظهار این موضوع که دشمن سعی دارد از هر جبهه‌ای به ملت ما ضربه زند بر اهمیت سواد رسانه‌ای تأکید کرد و گفت: باید به فرزندانمان آگاهی بدهیم و آن‌ها را در برابر تهدیدات فضای مجازی محافظت کنیم.
وی ابراز امیدواری کرد که مسئولین امر با تلاش و همت خود به این مهم کمک کنند و به جوانان یاد بدهند که در فضای مجازی چگونه عمل کنند.
 

ارتقای سواد رسانه‌ای و آگاهی بخشی به جامعه

سردار قنبری به این نکته اشاره کرد که یک روزی باید به شهدا پاسخگو باشیم، آیا به وظیفه خود عمل کرده‌ایم؟ وی تأکید کرد: خانواده‌های شهدا چشم و چراغ ملت هستند و باید به آن‌ها احترام گذاشته و از آن‌ها حمایت کنیم.
جانشین فرماندهی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه از مردم و خانواده‌های شهدا تشکر و تقدیر کرد و گفت: این مردم، نور چشمان ما هستند و برای سربلندی ایران اسلامی خون خود را فدای کشور کرده‌اند.وی در این آیین معنوی با یادآوری ضرورت وحدت و همدلی بین مردم، ابراز امیدواری کرد که این همبستگی در کنار همواره وجود داشته باشد و از همه حاضرین تشکر کرد و خواستار ادامه راه شهدا شد.
سردار قنبری به جوانان توصیه کرد: همواره در برابر چالش‌ها ایستادگی کنند و در مسیر آرمان‌های شهدا حرکت کنند. 
وی گفت: شما آینده‌سازان این کشور هستید و باید با بصیرت و آگاهی در مسیر درست گام بردارید.
جانشین فرمانده سپاه حضرت نبری اکرم (ص) استان کرمانشاه با اشاره به نقش رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی به جامعه، گفت: رسانه‌ها باید به عنوان ابزاری برای اطلاع‌رسانی درست و شفاف عمل کنند و از نشر اخبار نادرست و شایعات جلوگیری کنند.
 

لزوم اتحاد و همدلی در راه حفظ ارزش‌های انقلاب و نظام

سردار قنبری از مسئولین خواست که در راستای ارتقای سواد رسانه‌ای و آگاهی‌بخشی به جامعه تلاش کنند و گفت: ما باید به دشمن اجازه ندهیم تا در بستر اجتماعی ما نفوذ کند و توطئه‌هایش را پیاده کند.گیلانغرب با ۲ هزار و ۵۸۵ کیلومتر مربع به عنوان دومین شهرستان بزرگ استان کرمانشاه ۱۵ کیلومتر مرز با عراق دارد و این خطه به عنوان پایتخت ایل کلهر با ۳۲ طایفه نامگذاری شده است.

گیلانغرب در دوران جنگ تحمیلی حدود ۱۵۰ نوبت آماج حملات و بمباران هوایی دشمن قرار گرفت و نتیجه آن تخریب کامل شهر و ۳۰ روستای منطقه بود.

این شهرستان به استعداد ۱۲ هزار رزمنده، ۸۳۶ شهید، بیش از ۲ هزار و ۲۵۰ جانباز، ۱۳۳ آزاده تقدیم میهن کرده است که از مجموع شهدا، ۶۰ شهید در ماه های فروردین و اردیبهشت به درجه رفیع شهادت نائل شده اند.
وی به یاد شهدای عزیز، از جمله شهید نادر بیرامی، از همه حاضرین خواست که با اتحاد و همدلی در راه حفظ ارزش‌های انقلاب و نظام تلاش کنند و یاد و خاطره شهیدان را زنده نگه دارند.
سردار قنبری با بیان اینکه ما باید همواره در مسیر حق و حقیقت استقامت کنیم، گفت: اگر خدا شهادت نصیب ما کند، به آن افتخار خواهیم کرد و اگر نشود، در این مسیر ثابت‌قدم خواهیم ماند.