سرویس: تازه های خبرکد خبر: 113583|09:25 - 1403/07/24
نسخه چاپی

فرماندار گیلانغرب خبر داد:

نزدیک به 30هزار هکتاراز اراضی گیلانغرب زیر کشت پاییزه

نزدیک به 30هزار هکتاراز اراضی گیلانغرب  زیر کشت پاییزه
فرماندار شهرستان گیلانغرب از آغاز کشت نزدیک به 30 هزار هکتار محصولات کشاورزی در اراضی شهرستان گیلانغرب خبر داد .

به گزارش مطلع الفجر ،در جلسه‌ای که به منظور برنامه‌ریزی تأمین آب کشت پاییزه در شبکه‌های آبیاری شهرستان گیلانغرب برگزار شد، فرماندار شهرستان، علیرضا نظری، به همراه مسئولان ادارات جهاد کشاورزی و امور آب و نمایندگان تعاونی‌های کشاورزان حضور داشتند. این جلسه در محل سالن جلسات فرمانداری گیلانغرب تشکیل گردید.

فرمانذار شهرستان گیلانغرب با تشریح وضعیت آب های سطحی و زیر زمینی منطقه گفت:ارائه آموزش در خصوص مصرف بهینه آب،آموزش در خصوص سامانه های نوین آبیاری، آموزش کشاورزی حفاظتی،استفاده از ارقام بذور مقاوم به کم آبی و استفاده از کودهای زیستی می تواند به استفاده بهینه از مصرف آب و عملکرد بالای محصولات کشاورزی کمک شایانی نماید

 

علیرضا نظری ضمن بررسی وضعیت کشت پاییزه، اعلام کرد: در سال جاری، ۲۱ هزار هکتار کشت پاییزه گندم آبی ،  ۶۶۰۰ هکتار گندم دیم و ۱۵۰۰ هکتار کلزا، به همراه ۳۵۰ هکتار چغندر پاییزی در شهرستان به عنوان اهم عناوینی کشتی  کشت خواهد  شد.

 

همچنین در این نشست، تأکید شد که تأمین سوخت و نهاده‌های کشاورزی برای حمایت از کشاورزان ضروری است. مقرر گردید که تأمین آب کشاورزان به عهده امور آب، تأمین سوخت توسط جهاد کشاورزی و همچنین پیگیری تأمین کود و بذر نیز به همت جهاد کشاورزی انجام شود.

 

این اقدام‌ها به منظور حمایت از کشاورزان و افزایش تولیدات کشاورزی در شهرستان گیلانغرب صورت می‌گیرد.

در آپایان این جلسه نمایندگان تعاونی‌ها درخواست‌های از امور آب و  جهاد کشاورزی در حضور فرماندار مطرح کردند  و در نهایت بحث تبادل نظر در این خصوص صورت گرفت.

گیلانغرب با بیش از ۷۲ هزار نفر جمعیت در غرب استان کرمانشاه، ۴۱ هزار هکتار زمین های کشاورزی و باغی دارد و سالیانه بیش از ۹۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی و فرآورده های دامی در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود.