به گزارش مطلع الفجر ،حجتالاسلام والمسلمین میرویسی در خطبات نماز جمعه امروز با اشاره به عملکرد دولت سیزدهم، دولت حمایت از مردم گفت :عملکرد دولت سیزدهم در برخی زمینه ها از جمله کنترل بیماری و واکسیناسیون و روابط سازنده با همسایگان موفق عمل کرده است.
وی تصریح کرد اما در برخی زمینه ها از جمله بورس ، خودرو، کنترل بازار و گرانی ها توفیقی نداشته، امید است در ماه های آینده تورم مهار و بخشی از نگرانی های مردم مرتفع شود.
امام جمعه موقت به مسأله مهم انتخاب استاندار کرمانشاه پرداخت و گفت:در بحث انتخاب استاندار کرمانشاه اگر این تاخیر بخاطر انتخاب استانداری کارکشته، مجرب ، مخلص،جهادی و انقلابی باشد و استانی را که در آمار فلاکت و بیکاری رتبه های اول کشور را دارد از این وضع خارج کند ، پذیرفتنی است.
وی افزود: اما اگر غیر از این باشد، قابل پذیرش نیست برای کرمانشاه که سینه ستبر ایران اسلامی است و خط مقدم جنگ ۸ ساله بوده دَین خود را به انقلاب و اسلام ادا کرده است.
خطیب موقت نماز جمعه گیلانغرب با اشاره به تهدید رژیم صهیونیستی برعلیه ایران، اظهار کرد: رژیم صهیونیستی اکنون در شرایطی نیست که نه تنها ایران بلکه حتی جبهه مقاومت لبنان و سوریه و غزه را تهدید کند چرا که بعد هر اقدامی باید تا چند هفته تمام امکانات خود را در حالت آماده باش و اضطرار قرار دهد.
میرویسی افزود: توصیه ما به سران رژیم صهیونیستی یادگیری شنا در آبهای آزاد است زیرا که به زودی زمین و هوا را برای آنان ناامن میشود و تنها راه فرار برای صهیونیستها از طریق دریا است.
امام جمعه موقت گیلانغرب تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب طی سالهای گذشته به سران رژیم صهیونیستی فرمودند اگر غلطی از شما سر بزند تل آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهیم کرد.
میرویسی با اشاره به برگزاری رزمایش پیامبر اعظم (ص) در آبهای خلیج فارس، بیان کرد: رزمایش پیامبر اعظم (ص) در بالاترین سطح تهاجمی در خلیج فارس به اجرا در آمد و پیامی که از آن مخابره شد این بود که اگر کوچکترین تهاجمی علیه جمهوری اسلامی صورت بگیرد قبل از هر چیز مبدا آن مورد هدف ایران خواهد بود.
