به گزارش خبرنگارمطلع الفجر،مطلع الفجر،مصادف با هفته عقیدتی سیاسی دربسیج و روز معلم با حضور مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بسیج گیلان غرب از خانواده شهدای دوران دفاع مقدس شهرستان سرکشی و دلجویی شد
در این دیدار از خانواده وعظم شهید والامقام شهید علی سهامی که در منطقه عملیاتی جنوب ، شهید نجات ظهیر نیا در منطقه جبهه خوشروان و شهیدان سلمیان که در منطقه مهران به مقام رفیع شهادت نایل شده اند سرکشی شد .
مسئول دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه در بسیج شهرستان گیلان غرب ضمن گرامی داشت هفته عقیدتی شهدا را مظهر عزت و ابروی نظام خواند و اظهار داشت : شهدا همچون ستارگانی درخشان بر آسمان ایران اسلامی می درخشند و ما همواره باید به یاد این عزیزان باشیم.
حجت الاسلام یعقوب تیشه کنی ،با بیان اینکه شهدا الگوهای مناسبی برای جوانان هستند، اضافه کرد: شهیدان با تقدیم جان خود در راه اسلام و انقلاب، راه و روش زندگی را به ما نشان دادند که همواره باید در راه ولایت و انقلاب قدم برداریم.
جانشین فرماندهی سپاه گیلانغرب هم جایگاه شهید را جایگاهی بس رفیع و ارزشی یاد کرد و گفت : شهدا در برهه ای زمان و تاریخ در لبیک به مقتدای خود جان مطهرشان را نثار ارمانهای انقلاب و ولایت فقیه کردند و امروز بر ما تکلیف است تا راه سبز شهدا را گرامی بداریم .
سرگرد پاسدار هزار خانی یاد آور شد : امروز دیدار و دلجویی از خانواده معظم شهدا حد اقل کاری است که ما به عنوان رسالت خود در قبال شهدای معظم میتوانیم انجام دهیم و در این راه باید از هیچ تلاشی فروگذار نباشیم.
این مراسم به همت حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه گیلان غرب برگزار شد .

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد