به گزارشخبرنگار مطلع الفجر،صدها نفر از زائران راهیان نور کشور با صعود به ارتفاعات مطلع الفجردر گیلانغرب یاد شهدا را گرامی داشتند.
در این روز و به منظور ادای احترام به مقام شامخ شهدای والا مقام همچنین مشاور و دستیار عالی فرمانده کل قوا سردار صفوی ،فرمانده قرارگاه مرکزی راهیاننور سردار فضلی ، فرمانده قرارگاه نجف اشرف نیروی زمینی سپاه سردار عظیمی و سردار احمدی پور و امام جمعه شهرستان گیلانغرب و فرماندهی سپاه این شهرستان در یادمان شهدای مطلع الفجر در منطقه اوزین گیلانغرب حضور یافتند.
بررسی فضای عمومی و همچنین بازدید از مجموعه یادمان شهدای مطلع الفجر به عنوان یکی از بسترهای بالقوه منطقه غرب کشور در شهرستان گیلانغرب منتهی به رزمگاههای مهم و سوق الجیشی همجون شیاکوه ، تنگه حاجیان ، چغالوند و دیگر مناطق عملیاتی ضرورت فراهم کردن بیش از پیش زیرساختهای مقتضی برای این منطقه به منظور استفاده هرچه بهتر کاروانهای راهیان نور را را می طلبد .
یادمان مطلع الفجر محل رشادت و شهادت سردار شهید صفر خوشروان و ابراهیم هادی ها و حماسه رزمندگان 8 سال دفاع مقدس است .
شهرستان گیلانغرب در دوران دفاع مقدس 750 شهید تقدیم انقلاب کرده است .

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد