کد خبر: 109735|13:37 - 1396/01/05
نسخه چاپی

حجت الاسلام موسوی:

تولید و اشتغال دو اصل برای پویای و توسعه اقتصادکشورند/واردات كالاهاى مصرفى داراى توليد داخل«مايه شرمندگى» است

تولید و اشتغال دو اصل برای پویای و توسعه اقتصادکشورند/واردات كالاهاى مصرفى داراى توليد داخل«مايه شرمندگى» است
مطلع الفجر: یک روحانی گفت :مسأله اساسى و اولويت اول كشور مقوله اقتصاد و البته گره اصلى مشكلات اقتصادى كشور "ركود توليد" و "بيكارى" است .

حجت الاسلام و المسلمین سید سیف اله موسوی در گفتگو باخبرنگار مطلع الفجر،ضمن تبریک سال نو  و گرامی داشت  شعار سال که از سوی رهبر معظم انقلاب که به عنوان اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال نام گذاری شده است اظهار داشت: در واکاوی  وضعیت اقتصادی کشور باید گفت که تولید و اشتغال دو اصل برای پویای و توسعه اقتصاد کشورند و البته بيكارى به‌خصوص بيكارى جوانان تحصيل كرده و مشكلات معيشتى مردم به‌ويژه طبقات ضعيف دو مشكل اصلى در عرصه اقتصاد است.

وی با تاکید بر اینکه  برون رفت از وضعیت موجود  نیازمند بذل توجه به یک اقتصاد پویا و درونگرا است تصریح کرد : آمارهاى رسمى كشور، شرايط را به سمت حل مشكلات اقتصادى نشان نمى‌دهند.

مدیر حوزه علمیه مطلع الفجر گیلانغرب  افزود:نام گذارى سال جديد به‌عنوان سال اقتصاد مقاومتى و تأكيد رهبر معظم انقلاب اسلامى بر توليد و اشتغال نشان دهنده‌ى آن است كه در كنار برخى كارهاى خوب صورت‌گرفته، هنوز اقدام شايسته و عمل لازم در باب اقتصاد مقاومتى از سوى مسؤولان كشور انجام نشده است.

 وی ابراز داشت:همچنین در این حوزه  مشكل اصلى و مطالبه‌ى اصلى رهبرى و مردم از مسؤولان كشور تمركز بر توليد و اشتغال است که علاوه بر اين بايد توجه داشت كه رهبر معظم انقلاب اسلامى در پيام نوروزی  بر لمس مشكلات و معضلات زندگى مردم از سوى رهبر معظم انقلاب تأكيد كردند و تلخى‌ها و سختى‌هاى سال قبل را مربوط به مشكلات معيشتى و اقتصادى مردم به‌ويژه طبقات ضعيف و متوسط دانستند.

 

حجت الاسلام موسوی موضوع مدیریت تخصصی و متعهد در عرصه فعالیتهای اقتصادی را عنوان کرد و گفت: براى رونق گرفتن توليد ملى ، سه پيش نياز اصلى يعنى نيروى انسانى، سرمايه و ابزار پيشرفته وجود دارندو بی شک مهم‌ترين اولويت براى حل مشكلات اقتصادى، تكيه بر «توليد ملى و توليد داخلى» است.

وی اذعان کرد:گماشتن مديران كارآمد، متعهد، با نشاط، پرانگيزه و قوى از جانب مسؤولان ارشد كشور براى بخشهاى توليد، دخالت دادن مردم در توليد با استفاده از سياستهاى اصل ۴۴، گسترش صادرات و طرف هاى صادراتى، تأمين امنيت سرمايه گذارى، ثبات سياست ها و قوانين و حذف قوانين دست و پا گيروجلوگيرى از واردات‌بى‌رويه و قاچاق از الزامات و وظايف مسؤولان براى رونق گرفتن توليد داخلى است .

 مدیر حوزه علمیه مطلع الفجر تصریح کرد :مهم‌ترين نكته در اين باره اين است كه واردات كالاهايى كه در داخل به اندازه كافى توليد مى‌شوند، بايد حرام شرعى و قانونى شناخته شود. واردات كالاهاى مصرفى داراى توليد داخل همچون مواد خوراكى، پوشاك، وسايل منزل و لوازم‌التحرير «مايه شرمندگى» است.

حجت الاسلام موسوی  همچنین به وظیفه عمومی مردم اشاره و  ابراز داشت: مصرف توليد داخلى بجاى نشان‌هاى خارجى، دورى جوانان ازبى‌حالى و تنبلى و به‌دنبال كار رفتن و اثبات حسن عمل و صحت عمل ايرانى، از طريق صادرات اجناس و كالاهاى مرغوب و جلوگيرى از توليد كالاى نامرغوب داخلى از وظایف کنونی همه ما مردم برای حمایت از اقتصاد کشور است.

 

 وی در پایان  بر ضرورت توجه بیشتر به مقوله اقتصاد مقاومتی و اهمیت دادن به ان از سوی مردم و مسئولان  تاکید و اظهار داشت :مقام معظم رهبری طی سال های گذشته مباحث اقتصادی را عنوان داشته ؛سال گذشته اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل را شعار سال قرار دادند و امسال نیز بنا بر تاکید به حوزه اقتصادی  به نظر تاکید مقام معظم رهبری همچنان بر امر اقتصاد و سفارش بیشتری بر محقق شدن سیاست های ابلاغی در ارتباط با اقتصاد مقاومتی داشتند

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد