کد خبر: 108446|08:09 - 1395/09/27
نسخه چاپی

امام جمعه گیلان غرب؛

ليبرال مسلکها،مراکز فرهنگ و اخلاق را به لودگي و هرزگی کشانده اند

ليبرال مسلکها،مراکز فرهنگ و اخلاق را به لودگي و هرزگی کشانده اند
مطلع الفجر:امام جمعه گیلانغرب گفت:حرکت بسیار زشت و سخیفی که اخیرا در دانشگاه رازی کرمانشاه رخ داد در واقع توهین به مقدسات و فرهنگ اسلامی و ایرانی و غیرت دینی مردم با غیرت کرمانشاه بود

به گزارشخبرنگار مطلع الفجر،حجت الاسلام و المسلمین محمد طه مهری در خطبه های نماز جمعه  این شهرستان  با اشاره به اتفاقات نا میمون دانشگاه رازی کرمانشاه در روزهای اخیر اظهار داشت: عده‌ای لیبرال مسلک ، دانشگاه را به عنوان مهد علم و اندیشه و فرهنگ واخلاق به لودگی و هرزگی و مباحث خلاف اخلاق و عفت وفرهنگ اسلامی  می کشانند ‌.

 وی تصریح کرد: جلسه‌ای با حضور  بعضی از مسئولین دانشگاه و  عده‌ای دختر و پسر دانشجو که در آن کسانی  تحت عنوان شعر و طنز مباحث خلاف اخلاق و غیرت دینی مطرح کردند که موجب واکنش علما، اساتید و دانشجویان  متدین و انقلابی و مردم باغیرت شد. 

امام جمعه گیلان غرب  افزود:دانشگاهی  که باید مرکز اخلاق ،اندیشه ناب و زلال اسلامی و و لایی و پرورش نسل جوان انقلابی و ارزشی باشد،متاسفانه عده‌ای لیبرال مسلک این چنین این مهد علم و اندیشه و فرهنگ واخلاق را به لودگی و هرزگی و مباحث خلاف اخلاق و عفت وفرهنگ اسلامی  می کشانند ‌.

وی باابراز تاسف از این حرکات ناشایست اذعان کرد:البته این اولین بار نیست که این چنین حرکات زشت و ناپسند و بر خلاف سیاستهای نظام  اسلامی و وظیفه ذاتی دانشگاه و دانشجو در دانشگاه رازی کرمانشاه اتفاق می افتد.

حجت الاسلام مهری یاد اور شد :  بارها بادعوت از فتنه گران و محکومین امنیتی و ورشکستگان سیاسی و هتاکان به  نظام اسلامی  و سر سپردگان به غرب و آمریکا و اسرائیل و این بار با لودگی و هرزگی و مباحث خلاف اخلاق و عفت ، دل اساتید و دانشجویان  انقلابی و خانواده های شهدا و مردم متدین و انقلابی و با شرف و باغیرت کرمانشاه را به درد آوردند.

وی اظهار داشت:آنچه که به عنوان یک توقع بجا و بموقع از مسئولین محترم در وزارت علوم و نهادهای ذی ربط  انتظار می‌رود  برخورد انقلابی و بدون اغماض با بانیان اینگونه مجالس لودگی و هرزگی است هم کسانی که دعوت کننده و برگزار کننده بودند هم فرد یا افرادی که اینچنین مباحث خلاف اخلاق و عفت را بر زبان جاری ساخته اند.

امام جمعه گیلان غرب یاد اور شد :انتظار آنست که اساتید و دانشجویان عزیز انقلابی و متدین تا حصول نتیجه بر خورد نهادهای ذی ربط پیگیر این اتفاق زشت و ناپسند و خلاف شان و جایگاه دانشگاه و دانشجو باشند .که دیگر کسی یا کسانی جرات حرمت شکنی به ساحت مقدس دانشگاه ودانشجو  را نداشته باشند .

حجت الاسلام مهری در ادامه به اهمیت و جایگاه اتحاد امت واحده اسلامی و ضرورت ان اشاره کرد و گفت:متأسفانه بيشترين صدمه و آسيب را امت اسلام در طول تاريخ از ناحيه اشخاص و گروه‌هاي سطحي‌نگر و دگم‌انديش و دنياطلب دريافت نموده است، تشنگان قدرت و متحجرين و نادانان نهرواني و جملي كه حتي ايمان مجسم و قرآن ناطق علي(عليه‌السلام) را برنتافتند و جبهه مرموز و مخربي همچون صفين و نهروان و جمل را در برابر جبهه حق تدارك ديدند.

وی تصریح کرد: همانان كه بعدها به ناکثین و قاسطين و مارقين شناخته شدند و باعث گرديدند كه ظرفيت و انرژي فراواني از امت اسلام كه مي‌توانست خرج وحدت و انسجام و عزت و اقتدار و پيشرفت گردد، صرف تشتت و اختلاف و درگيري گرديد. چالشی جدي و خطرناك كه متأسفانه هم‌اكنون نيز ادامه دارد.

خطیب نماز جمعه گیلان غرب ابراز داشت:اگرچه برافروختگان فتنه داعش و تكفير و سردمداران و حاميان تروريسم در منطقه و جهان اسلام، به فضل الهي در برابر مجاهدتها و مقاومتهاي ملت‌هاي مسلمان و مظلوم به‌ويژه در عراق، سوريه، فلسطين، لبنان و حتي بحرين و يمن با شكست مفتضحانه‌اي مواجه گرديده‌ و با آزادي حلب و ان‌شاءالله به‌زودي موصل، به اهداف شوم و سياستهاي شيطاني و آرزوهاي تجزيه‌طلبانه خود دست‌نيافتند اما با كمال تأسف باعث گرديدند ضمن تحميل خسارتهاي فراوان به مردم مسلمان در اين كشورها، بسياري از آحاد مسلمين اعم از شيعه و سني را در آتش جنگ نيابتي بسوزانند، خسارتهايي كه هرگز قابل جبران نيست.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد