کد خبر: 107899|10:05 - 1395/09/03
نسخه چاپی

تند باد،مدارس ابتدایی گیلانغرب را تعطیل کرد/ سرعت تند باد در گیلانغرب به 68 کیلومتر در ساعت رسید

تند باد،مدارس ابتدایی گیلانغرب را تعطیل کرد/ سرعت تند باد در گیلانغرب به 68 کیلومتر در ساعت رسید
مطلع الفجر:وقوع تندباد شدید که از چند روز قبل اغاز شده بود امروز باعث تعطیلی مدارس مقطع ابتدایی شهرستان گیلانغرب شد.

به گزارشخبرنگار مطلع الفجر،وقوع تندباد شدید که از چند روز قبل اغاز شده بود امروز باعث تعطیلی مدارس   مقطع ابتدایی  و دانشگاه ازاد شهرستان گیلانغرب شد.

فرماندار گیلانغرب در گفتگویی اظهار داشت: مدارس مقطع ابتدایی شهر گیلانغرب و حوزه بخش مرکزی به دلیل وقوع تندباد شدید، امروز تعطیل شد.
کرم محمدی، تصریح کرد :به دلیل انکه  دانشگاه آزاد اسلامی شهر گیلانغرب در خارج از شهر واقع شده و لذا در مسیر تند باد قرار دارد  نیز امروز تعطیل اعلام می شود .
وی به اعلام نظر هواشناسی  اشاره کرد وابراز داشت: براساس اعلام اداره هواشناسی گیلانغرب، تندباد در روز جاری در این شهرستان به بیشترین میزان سرعت خواهد رسید و اکنون با سرعت 68 کیلومتر بر ساعت در حال وزیدن است.

بر اساس  گفته هواشناسی تندباد شدید ممکن است باعث وقوع خسارات به ویژه به واحدهای مسکونی، دامپروری و زمین های کشاورزی شود.
کارشناسان هواشناسی از اقشار مختلف مردم در د شهرستانهای غربی  قصر شیرین و گیلان  غرب خواستند تا پایدار شدن شرایط جوی از حضور در ارتفاعات خودداری کنند .

وزش باد شدید در 24 ساعت گذشته در گیلانغرب و شهرهای غربی استان اغاز شده و هم چنان ادامه داد .

به دنبال وزش تند باد دو روز اخیر  وزش باد به تجهیزات مزارع پرورش ماهی در قفس در سد زاگرس خسارت وارد کرده و موجب تخریب برخی از واحدهای دامپروری در  گیلانغرب و منطقه حیدریه  و بخش گواور نیز شده است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد