کد خبر: 107150|13:59 - 1395/08/07
نسخه چاپی

امام جمعه گیلان غرب ؛

برنامه‌ نفوذ دشمن، تغییر باورها، آرمان‌هاو تغییر سبک زندگی ما را هدف گرفته است

برنامه‌ نفوذ دشمن، تغییر باورها، آرمان‌هاو تغییر سبک زندگی ما را هدف گرفته است
مطلع الفجر:امام جمعه گیلانغرب ضمن هشدار خطر" نفوذ دشمن"گفت:برنامه‌ نفوذ دشمن، تغییر باورها، آرمان‌ها، نگاه‌ها و تغییر سبک زندگی را هدف گرفته است.

به گزارشخبرنگار مطلع الفجر، حجت الاسلام و المسلمین محمد طه مهری در خطبه های  نماز جمعه و در مصلی مسجد جامع گیلانغرب ضمن تاکید بر خطرات نفوذ دشمن و پرداخت به ابعاد  نفوذ  تصریح کرد:مقوله خطر نفوذ دشمن در عرصه و بسترهای گوناگون  بدیهی است و این همان چیزی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مدیران صدا و سیما از آن به ‌عنوان جنگ نرم برنامه‌ ریزی ‌شده گسترده و همه‌ جانبه نظام سلطه با جمهوری اسلامی ایران یاد کردند.


 امام جمعه گیلانغرب افزود :دشمن همواره برای ایجاد تشکیک و نفوذ دراساسی ترین مبادی مورد نظر خود در نظام  به دنبال لایه های فکری و سیاسی بوده  و یکی از راه‌های ایجاد فکر آمریکایی، نفوذ در لایه های مختلف نظام اسلامی است.

وی همچنین به تاکیدات ، هشدار و انذارهای بصیرانه رهبر معظم انقلاب  در خصوص  بیدار باش در برابر  خطر نفوذ و حیله های دشمنان   اشاره کرد و ابراز داشت:حقیقتاًهشدارها و تذکرهای رهبری در چند ماه اخیر مبنی حفظ انقلاب اسلامی، خواب را از چشم هر انسان‌ آگاه، بیدار و دلسوز نظام می‌رباید.

حجت الاسلام مهری  ماهیت جنگ نرم دشمن را متذکر شد و اذعان داشت:در دکترین و شاکله جنگ نرم  دشمنان  ملت و انقلاب ،تلاش می‌شود تا انسان‌ها در چنبره رنگ و لعاب مفاهیم و ارزش‌های غربی تسخیر شوند و افراد از درون ملت، مبتنی بر مفاهیم غربی به یکدیگر متصل شوند.

خطیب نماز جمعه گیلان غرب  ابراز داشت:دیدگاه ها و سخنان رهبر معظم اسلامی در ارتباط با بحث نفوذ دشمن در لایه های مختلف نظام، فصل الخطاب است و بی شک این فرامین بصیرانه همچون چراغی روشن راهیاب مسیر سعادتمندی ملت و انقلاب است .

وی  تصریح کرد :بی شک حفظ وحدت و انسجام ملی و تبعیت محض از فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی، تنها راهکار اساسی و اصولی برای مقابله با ترفندهای سازمان یافته دشمنان است.


حجت الاسلام مهری همچنین به  سالروز شهادت محمد حسین فهمیده و گرامیداشت روز نوجوان‌ و بسیج دانش‌ آموزی‌، اشاره کرد و اظهار کرد: نوجوان شهیدحسین فهمیده، را باید یکی از  هزاران دانش ‌آموز بسیجی کشور به شمار اورد که با نثار خون خود بر طراوت و سرخی خون شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی افزود.


وی گفت: دانش‌آموز رزمنده بسیجی حسین فهمیده  با ایمان و بینش عمیق و استوار خود در جنگ با دشمن پیش‌قدم و با نیل به شهادت ، درس شجاعت، فداکاری و مقاومت را به همه بسیجیان و امت حزب‌الله آموخت.

 امام جمعه گیلانغرب به مناسبت بزرگ 13 ابانماه اشاره کرد و تصریح کرد: به راستی  بزرگداشت ۱۳ آبان زمینه‌ساز ترسیم چهره واقعی استکبار است برای نسل جدید که دوران انقلاب را درک نکرده‌اند , اگر در خصوص ماهیت ظالمانه استکبار در کشورها آگاه‌سازی نشود دشمنان می‌تواند با حربه‌های خوش رنگ و لعاب خود جوانان ما را فریب دهند و آن‌ها را از نظام و انقلاب دور کنند.

 حجت الاسلام مهری روحیه انقلابی و استکبار ستیزی را از برکات انقلاب اسلامی عنوان کرد و ابراز داشت: سیزدهم آبان به همه مستضعفان آموخت که می‌توانند چپاول‌ گران را به زباله‌دان تاریخ بسپارند.

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد