70 درصد از انگور این شهرستان بصورت کشمش به روش های آفتابی تیزابی وکالیفرنی تولید می شود که علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای روسیه ، اکراین و دیگر کشورهای آسیای میانه و اروپا صادر می شود.عمده ارقام انگور باغات را بیدانه سفید و قرمز، عسگری، فخری، میش پستان، کندری، شصت عروس، ملایی، صاحبی احمدی و چفته ذکر کرد که بیدانه بیشتر به کشمش تبدیل می شود. تصاویر زیر از امین رحمانی - میزان در ادامه آمده است
عکس؛
تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش
مطلع الفجر:تاکستان با 35 هزار هکتار باغ انگور دومین شهر تولید کننده ی انگور در کشور به شمار می رود و به همین منظور در سال ۱۳۱۷ خورشیدی از سوی فرهنگستان زبان نام این شهر به طور رسمی از سیادن به تاکستان تغییر یافت.
آخرین مطالب
- ■بسیج، ستون صلابت ایران
- ■آغاز کارزار "محله کرامت" در شهرک شهید رجایی گیلانغرب / مسئولان پای دردِ دل مردم نشستند+عکس
- ■تأکید بر حمایتمحوری و رفع موانع تولید در صنعت پودر بیتومین در گیلانغرب+عکس
- ■بسیج؛ الگوی مردمباوری و اقتدار ملی در گیلانغرب / اعلام برنامههای هفته بسیج ۱۴۰۴
- ■ضرورت توجه استاندار کرمانشاه به انفعال توسعه در گیلانغرب
- ■3 کشته و مصدوم در حاثه رانندگی محور گیلانغرب به قصرشیرین+عکس
- ■افتتاح پایگاه جدید فوریتهای پزشکی چشمهخانی گواور گامی مؤثر در توسعه عدالت سلامت است
- ■ملت ایران هرگز زیر بار استکبار نخواهد رفت+عکس
- ■روایتی رسانهای از شکوه حضور مردم گیلانغرب در راهپیمایی ۱۳ آبان و روز دانشآموز
- ■علاج واقعه قبل از وقوع/به جولان خودروهای در اختیار دانشآموزان بیگواهینامه پایان دهید






















نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد