سرویس: اقتصادیکد خبر: 94915|08:57 - 1394/06/25
نسخه چاپی

درجلسه شورای عشایرعنوان شد ؛

تولید سالانه 3700 تن گوشت قرمز و شیر توسط عشایر گیلانغرب

 تولید سالانه 3700 تن گوشت قرمز و شیر توسط عشایر گیلانغرب
مطلع الفجر:مدیر امور عشایر استان کرمانشاه گفت: جمعیت عشایری شهرستان گیلانغرب سالانه حدود ۱۱۰۰ تن گوشت قرمز، ۲۶۵۲تن شیر و ۱۷۶ تن پشم تولید می‌کنند.

به گزارش خبرنگارمطلع الفجر،مدیر امور عشایر استان کرمانشاه در اولین جلسه شورای عشایر گیلانغرب با اشاره به رشادتهای عشایر این شهرستان در دوران هشت سال دفاع مقدس، اظهار کرد: عشایر گیلانغرب و خصوصا عشایر ایل بزرگ کلهر ثابت کرده‌اند علاوه بر حضور در سنگر تولید، در سنگر ایثار و مقاومت و دفاع از مرز‌ها پشتیبان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند و نشان داده‌اند که هرسیاه چادر عشایر علاوه بر اینکه یک کارگاه تولیدی و اشتغالزایی است، یک سنگر و پایگاه نظامی نیز است

.

علی اشرف آزادی سپس به ارائه گزارشی از وضعیت عشایر شهرستان گیلانغرب پرداخت و گفت: در شهرستان گیلانغرب ۱۴۴۸خانوار عشایری با جمعیتی نزدیک به ۸۲۱۹ نفر مستقر هستنند و ۱۸۹ هزار و ۷۲۶ راس دام در اختیار دارند و سالانه حدود ۱۱۰۰ تن گوشت قرمز، ۲۶۵۲تن شیر و ۱۷۶ تن پشم تولید می‌کنند.

 

مدیر امور عشایر استان کرمانشاه با اشاره به آیین نامه ساماندهی عشایر افزود: خدمات رسانی به عشایر یک کار فرابخشی بوده و مدیریت امور عشایر به تنهایی قادر به تامین خدمات و نیازمندیهای جامعه عشایری نیست، لذا از مدیران دستگاه‌های اجرایی انتظار داریم با توجه به پایین بودن سطح برخورداری جامعه عشایری، برای مرتفع کردن مشکلات و نیازهای عشایر برنامه ریزی کنند.

 

کرم محمدی فرماندار شهرستان گیلانغرب نیز با اشاره به تلاش و کوشش جامعه عشایری برای تولید گوشت و فرآورده‌های دامی گفت: این آمادگی وجود دارد که برای پروژه‌های پیشنهادی امور عشایر استان در زمینه‌های مختلف از جمله نگهداری، تیغه زنی و مرمت راه‌های عشایری اعتبارات مناسبی را در نظر بگیریم.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد