به گزارش خبرنگارمطلع الفجر،جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان گیلانغرب با تصویب 128 طرح ، همراه بود.
بخشدار مرکزی شهرستان گیلانغرب شهرستان گیلانغرب با بیان اینکه این طرحها در زمینه های دامپروری و خدماتی درحوزه خود اشتغال و تماما برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد و بهزیستی است که برای ایجاد و راه اندازی آنها 19 میلیارد ریال تسهیلات اختصاص یافته است.
احمد احمدی افزود: با ایجاد این طرحها زمینه ایجاد 128 فرصت شغلی جدید فراهم خواهد شد وی تعهد اشتغال شهرستان را در سال 94 تعداد 1326 نفر اعلام نمود که تاکنون 18 درصد آن محقق شده است که نسبت به ماه گذشته 3 درصد افزایش یافته است.
وی اظهارداشت: از ابتدای امسال 149 طرح صنعتی، تولید، کشاورزی، دامپروری و خدماتی و تولیدی با اعتبار 45 میلیارد ریال و اشتغالزایی 169 نفر در کارگروه اشتغال این شهرستان مصوب شده است
بخشدار مرکزی گیلانغرب خاطر نشان کرد: طی سال 93 تعداد 705 طرح با اعتبار 73 میلیارد ریال و پیش بینی اشتغال 800 نفر مصوب گردیده که 52 میلیارد ریال آن جذب و محقق گردیده است ضمن اینکه بیش از 500 طرح از آنها تاکنون راستی آزمایی گردیده اند.
در سال جاری دولت متعهد است 1326 طرح اشتغالزایی در شهرستان گیلانغرب ایجاد نماید که تا کنون در شهرستان 244 طرح ان یعنی چیزی در حدود 18 درصد محقق شده و این یعنی عقب افتادن شهرستان در برنامه ریزی توسعه و روند اشتغالزایی که باید مدیر اجرایی و ادارات متولی به منظور تسریح در روند تحقق امر همت دوچندانی را به این بستر معطوف دارند
شهرستان گیلانغرب با جمعیتی بالغ بر 60 هزار نفر از شهرستانهای محروم استان کرمانشاه به شمار میرود که از لحاظ تحقق زیر ساختهای اقتصادی غیر از سدها بهره ای چشمگیر را نبرده است.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد