عبدالرضا عبدالمحمدی در گفتگو با خبرنگار مطلع الفجر در خصوص افزایش میزان ذخیره آب در پشت 3 سد این شهرستان خبر داد واظهار داشت: بارشهای 48 ساعته اخیربالغ بر 5 میلیون متر مکعب بر ذخیره آب سدهای مخزنی کلشک ، سد زاگرس و دایک شهرستان گیلانغرب افزوده است .
وی تصریح نمود: بر مبنای باران سنج موجود در شهر گیلانغرب میزان بارندگی 201میلیمتر بوده است که خوشبختانه در سد مخزنی کله شک 5 متر افزایش ارتفاع داشته ایم که این ارتفاع معادل 2 میلیون و 700 هزار متر مکعب آب می باشد.
این مسئول همچنین در خصوص میزان افزایش حجم اب ذخیره شده در دایک گیلانغرب ابراز داشت: به دلیل اینکه دایک گیلانغرب از حوزه ابریز کمتری برخوردار است در حال حاضر دارای ذخیره اب 2 میلیون و 700 هزار متر مکعب آب است و در ظرف بارندگی اخیر حدود 70 سانتی متر افزایش ارتفاع معادل 100 هرار متر مکعب به ذخیره آب آن افزوده شده است .
عبدالمحمدی همچنین در خصوص ارتقاء ذخیره آب در پشت سدزاگرس شهرستان ابراز داشت: سدزاگرس اکنون دارای 56میلیون متر مکعب آب ذخیره است که با افزایش 60 سانتی متری یعنی معادل 2 میلیون و 300 هزار متر مکعب طی بارندگی های اخیر همراه بود .

این مسئول همچین در خصوص شایعات بی اساسی که در مورد پر شدن گنجایش سدهای از جمله سد مخزنی کلشک در فضای مجازی منتشر شده است گفت : سد مخزنی کله شک گنجایش 19میلیون متر مکعب آب دارد اگرچه اکنون 7 میلیون و 200 هزار متر مکعب آب را در خود جای داده است اما ظرفیت پذیرش حجم 12 میلیون متر مکعبی دیگر را هم داراست که این خود گواهی بر رد همه شایعات موجود است.
