رییس اداره تبلیغات اسلامی گیلانغرب در گفت وگو با خبرنگارمطلع الفجرافزود: این هیات ها در مساجد وحسینه ها در زمینه برگزاری مراسم و برنامه هایمحرمفعالیت می کنند و بیش از1336 نفر نیز به عنوان در اجرای مراسمات عضو هستند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی گیلانغرب با اشاره به وجود 44مسجد و حسینیه در این شهرستان مرزی اظهار کرد: 85روحانی در ایام محرم برای تبلیغ در این مکان ها مستقر می شود
.
حجت الاسلام دوستیان گفت: روایت واقعه عاشورا، امر به معروف و نهی از منکر، برگزاری زیارت عاشورا، قرائت ادعیه و برگزاری نمازهای یومیه از مهمترین رسالت این روحانیان در ایام محرم است.
این مسئول همچنین از فعالیت 835مداح، ذاکر و نوحه خوان در هیات های مذهبی شهرستان خبر داد و تاکید کرد:تجمع هیات های مذهبیدر روز تاسوعا وعاشوراو شام غریبان، اجرای همایش شیر خوارگان حسینی از دیگر برنامه های ایام محرم است.

حجت الاسلام دوستیان ابراز داشت: نطر به قرار گرفتن در آستانه ماه محرم، گردهمایی هیات های مذهبی به منظور هماهنگی های لازم در خصوص برگزاری ویژه برنامه های این ایام نیز برگزار شد.
