مطلع الفجر11:18 - 1394/04/15
یادداشت مدیر مسئول؛

نقش شهرداری، شورا و دهیاری ها در توسعه و آبادانی شهرها انکار ناپذیر است/ شورای شهر و شهردار به جای تعامل تقابل را بر گزیده اند

مطلع الفجر: اگرچه نقش شهرداری، شورای شهر و دهیاری ها به عنوان نهادهای مردمی در توسعه و آبادانی شهرها انکار ناپذیر است اما اخیراً شورای شهر و شهردار گیلان غرب درمسیر این خدمت به جای تعامل تقابل را بر گزیده اند.

 مطلع الفجر-مدیر مسئول/روز شهرداری و دهیاری مصادف با 14 تیرماه در شرایطی سپری شد که در شهرستان گیلانغرب شاهد هیچ مراسمی در نکوداشت این روز که در تقویم رسمی کشور نیز ثبت گردیده، نبودیم ، جایی که باید از زحمات فعالان و زحمت کشان این حوزه تقدیر می شد.

 آنچه  در وهله اول  به نظر می رسد نقش بدیهی و روشنی است این دو نهاد یعنی شهرداری و دهیاری ها  در ارتباط مستقیم با مردم دارند و در نگاهی فراتر و تاثیر گذار تر ، باید گفت شهرداری به‌عنوان نهاد مردمی نقش سازنده‌ای در توسعه و آبادانی شهرها ایفا می‌کند.

 اما در روزهای اخیر   مجموعه شهرداری گیلان غرب به واسطه برخی اتفاقات در بدنه مدیریتی با چالشهایی مواجه شده به طوری که به نظر می رسد این مهم ناخواسته! روند فعالیتی و خدمت رسانی در این مجموعه خدوم را هم تحت تاثیر قرار داده است

 موضوع از این قرار است که عدم تعامل  در بین شورا ی شهر و شهردار گیلان غرب  رویه ای را به وجو آورده است که این دو نهاد مردمی و البته خادم مردم به جای اینکه رویه تعامل در ارتباط و روابط کاری به منصه ظهور بنشاند به نظر می رسد این روزها فکر شهردار منعطف به بحث استیضای  وی از سوی شورای شهر است

آنچه امروز در بدنه و شاکله این دو نهاد بیشتر به چشم می خورد حرکت در  وادی مبهم است که درتداوم و کش و قوس خوردن بیش از اندازه آن نه تنها رضایت مردم و مسئولان نیست بلکه  رویه متفاوت با شعار سال در پیش گرفته شده است و بی شک در چنین ارتباطی که سعی بر تقابل، راس  امور است به جای صرف انرژی در مسیر خدمت به مردم  ،توان صرف جدل و بحث های غیر ضروری می گردد و اما اکنون با شناختی که از شورا و شهردار به عنوان نیروهای جوان و با انگیزه می رود  رفع مشکلات با سعه صدر و شکیبایی است .

 از انجا که شهرداری و دهیاری به‌عنوان نهاد مردمی نقش سازنده‌ای در فرهنگ عمومی و توسعه و آبادانی شهرها و روستاها ایفا می‌کند بدیهی است  تفاوت عقیده  و وجود و تداوم مشکلات در این نهادها منجر به کند شدن فرصت خدمت به مردم  می گردد

 به هر حال امیدوارم در سالی که توسط رهبر معظم انقلاب حضرت آیت اله خامنه ای (مدظله العالی) با عنوان " دولت و ملت ، همدلی و همزبانی " نامگذاری شده است ، دست اندرکاران مدیریت شهرها و روستاها با هدف افزایش همدلی و تعامل دولت و ملت در راستای آشنایی با رویکردها و سیاست‌های این بخش  وهمچنین رفع مشکلات روستائیان و کمک به توسعه و بالندگی مناطق روستایی شهرستان تلاش نمایند و از هرگونه ورود به مباحث  حاشیه ای پرهیز نمایند.

 14 تیر ماه بهانه ای بود  برای درج این یادداشت ، اگرچه مضامین و محتوای فوق  به منزله انکار و یا تضعیف خدمات شهردار محترم و اعضای فعال شوری شهر نیست با این حال از خداوند متعال توفیقات روز افزون توأم با سعادت و سلامتی را برای همه فعالان و زحمتکشان این عرصه مسئلت می نمایم