به گزاشمطلع الفجر، هرساله و در اخرین روزهای منتهی به پایان سال در شهرها و در راستای تعدیل قیمت ها و دسترسی اسانتر مردم به کالا و مایحتاج اساسی زندگی نمایشگاهای فروش برگزار می شود
در شهرستان گیلانغرب نیز نمایشگاه فروش بهاره با هدف تامین کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم در ایام پایانی سال جاری در جنب بوستان شاهد گیلانغرب (جنب مخابرات )بر پا شد.
فرماندار گیلانغرب در خصوص این بازارچه گفت: نمایشگاه بهاره در گیلان غرب در70 غرفه و در زمینی به مساحت یک هزار و500 متر مربع بر پا شده است. فرامرز اکبری افزود: اقلامی مانند مواد غذایی، مواد پروتئینی، بهداشتی و آرایشی، کفش، پوشاک و پارچه، وسایل تزیینی، شیرینی، آجیل و خشکبار با قیمت مناسب در دسترس همشهریان عزیز قرار میگیرید وی یاد اور شد: نمایشگاه فروش بهاره کالا از 16 تا 22 تا اسفند ماه صبح و عصر دایر است و مردم می توانند کالاهای مورد نیاز خود را تا 10 تا 15درصد تخفیف و کمتر از قیمت بازار خریداری کنند.این مسئول همچنین در خصوص اهمیت نظارت بر عرضه و قیمتها اذعان نمود : در راستای نظارت بر قیمت ها دو اکیپ بازرسی اداره صنعت، معدن و تجارت و همچنین اتاق اصناف گیلانغرب بر نحوه فعالیت واحدهای صنفی و همچنین غرفه های نمایشگاه نظارت دارند.
وی از شهروندان خواست هرگونه شکایت و گزارش خود را در ارتباط با تخلف واحدهای صنفی از طریق تماس با شماره تلفن گویای 124 ستاد خبری سازمان صنعت، معدن و تجارت اطلاع دهند تا در کمترین زمان مورد رسیدگی قرار گیرد
