مطلع الفجر09:03 - 1393/10/08
حجت الاسلام مهری در گفتگو با مطلع الفجر

نهم دي يك حركت ديني و اعتقادي است /اين حماسه در كوران سانسور رسانه ها و فضا سازي سران فتنه به جهان اثبات شد

مطلع الفجر: امام جمعه گیلانغرب با اشاره به عظمت 9 دی گفت :نهم دي يك حركت ديني و اعتقادي است ،اين حماسه در كوران سانسور رسانه ها و فضا سازي سران فتنه به جهان اثبات شد

حجت الاسلام والمسلمين محمد طه مهري در گفتگو با خبرنگار مطلع الفجر، در خصوص دلايل انحراف خواص و عينبت و تبلور سران فتنه در سال 88 افزود:اما چرا برخى از افراد با سابقه انقلابى در اين مسير افتاده و اين گونه در برابر امام، نظام و ولايت قرار گرفتند؟ براى  پاسخ بايد گفت، بر حسب تجربه تاريخى، قدرت طلبى، حرام خوارى و هواهاى نفسانى از عوامل اصلى انحراف خواص جبهه اهل حق مى باشد، خواصى كه به همين دلايل، با ائمه و معصومين .ع. هم  جنگيدند.

وي با اشاره به اين مقوله كه دنياطلبي و لجاجت فتنه گران را  به تقابل با اصل نظام واداشته  تصريح نمود : همين دلايل سبب گرديد كه در انقلاب ما نيز خواصى كه با امام(ره) بودند و سال ها در مسؤوليت هاى گوناگون حضور داشتند، امروز به خاطر دنيا و لجاجت هاى شان در برابر نظام اسلامى و رهبرى آن بايستند و دنيا و آخرت شان را تباه سازند. اما آنچه باعث خرسندى و اميدوارى است، بصيرت توده هاست كه نگذاشت اين انحراف خواص دنياگرا، انقلاب اسلامى را از مسير اصلى خارج سازد و نظام اسلامى را دچار انحراف نمايد.

حجت الاسلام مهري به تشريح اهداف خصمانه دشمن در ممانعت رسانه اي از معرفي حركت 9 دي به عنوان يك حماسه تاريخي پرداخت و اظهار داشت :از همان فرداى خلق اين حماسه، دشمنان انقلاب و ملت، تلاش كردند تا نگذارند، اين حادثه بزرگ به عنوان يك حماسه ملى در روند انقلاب اسلامى در اذهان عمومى باقى بماند، لذا عمليات روانى را براى تحريف حقيقت 9 دى و كم اهميت جلوه دادن آن آغاز كردند. از اين رو واكاوى اين خيزش بزرگ مردمى به عنوان نقطه عطفى در حيات طيبه انقلاب اسلامى ضرورتى انكار ناپذير است.

*حماسه 9 دي نشان داد ملت ايران در اصول و محكمات خود كه همان اسلام، انقلاب، ولايت فقيه است يك صدا و مستحكم اندامام جمعه گيلانغرب همچنين ابراز داشت :حماسه تاريخى نهم دى نشان داد جامعه ايران يك جامعه مذهبى، انقلابى، معتقد به خط امام خمينى(ره) ، وفادار به ولايت فقيه و داراى سلايق و علايق مختلف است اما در اصول و محكمات خود كه همان اسلام، انقلاب، ولايت فقيه، شعارهاى استكبارستيزانه و صهيونيسم ستيزانه است، يك صدا و مستحكم است. اين شعار نيست بلكه واقعيتى است كه حماسه نهم دى در كوران تبليغات رسانه هاى بيگانه و فضاسازى سران فتنه به همه جهان ثابت كرد.

وي تصريح نمود: در واقع روز نهم دى ماه در تاريخ انقلاب اسلامى با عنوان روز «بصيرت» تبديل به يوم الله و ماندگار گرديد.

حجت الاسلام مهري گفت:  در حماسه ماندگار و تاريخى9 دي ، ملت هميشه در صحنه ايران اسلامى، حماسه اى ديگر آفريد و دشمنان خدا و دينش را مأيوس و نااميد ساخت وانشا الله امسال هم مردم انقلابی .بصیر و ولایمتدار ایران اسلامی با  گرامی داشت این روز بزرگ یک بار دیگر به جهانیان و فتنه گران  نشان خواهند داد که همچنان پای نظام اسلامی و آرمانهای امام و رهبری و ارزشهای انقلاب اسلامی ایستاده اند