به گزاش مطلع الفجر ،شهرستان گیلانغرب با داشتن شرايط اقليمي و خاک مناسب يکي از مناطق مستعد توسعه باغات از جمله انار در منطقه و استان استبا توجه به میزان بارندگی مناسب ،پتانسيل بسيار خوبي جهت توسعه باغات ديم دراين شهرستان وجود داردکه وقوع خشکسالي هاي اخير و بحران آب ، شيب دار بودن اراضي منطقه و هزينه بالاي تامين و انتقال آب به بالا دست ، اهميت توجه به موضوع را دو چندان مي نمايد .
شايان ذکر است که با اجرا و احداث باغات ديم علاوه بر افزايش درامد روستاييان و ايجاد اشتغال اهدافي چون توليد پايدار؛جلوگيري از فرسايش خاک ؛ ذخيره رطوبت و کمک به ذخاير زيرزميني و جلوگيري از مهاجرت روستاييان ذيل نيز محقق خواهد شد.
دلايل ارائه شده و توجيهات لازم نشان مي دهد که توسعه باغات ديم به ويژه احداث تاکستان در شهرستان ضرورت داشته و مي طلبد که مسئو لين امر به اين موضوع عنايت بيشتر ي داشته و با تخصيص اعتبارات ويژه لازم به درامد روستاييان و جلوگيري از مهاجرت بيشتر آنان به شهرها کمک نمايند.
در حوزه باغداری گستره باغات "انار" و استعداد مناطق چشمگیری بخصوص در منطقه گلین ،چشم اندازی امیدواره کنند برای توجه بیش از پیش به توسعه این باغات را در گیلان غرب پیش رو می گستراند.[caption id="attachment_72901" align="alignnone" width="603"]
فلاحی[/caption]مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گیلانغرب در گفتگویی در خصوص محصوص باغی انار گفت : برداشت انار از باغات دهستان های دیره و حیدریه و گلین تقریبا از اواخر شهریور آغاز گردیده شده می شود. مهندس نصرت اله فلاحی در خصوص سطح زیر کشت و سهم باغی محصوص انار در باغات گیلانغرب نیز اظهار داشت : سطح باغات انار در شهرستان گیلان غرب 50 هکتار است که در شرایط مساعد اقلیمی و اب و هوایی میتوان انتظار محصول خوبی را از انها داشت
وی یاد اور شد : در سال جاری میانگین عملکرد 4 تن در هکتار و بیش از 200 تن محصول به ارزش 5 میلیارد ریال از باغات انار شهرستان برداشت گردیده است