مطلع الفجر11:00 - 1392/12/20

اصابت صاعقه به ستونهای آهنی اصطبل، 70 راس گوسفنددر گیلانغرب را تلف کرد

مطلع الفجر-مدیرجهاد کشاورزی گیلانغرب گفت: 17 راس گوسفند یکی از اهالی روستای ˈکله جوب اسفندیاریˈ این شهرستان روز سه شنبه در اثر وقوع سیلاب و صاعقه تلف شدند.

نصرت اله فلاحی در گفت وگویی افزود: علت این حادثه اصابت صاعقه با ستون آهنی اصطبل و اصطکاک ناشی از آن بوده و میزان خسارت وارده 50 میلیون ریال برآورده شده است.

وی همچنین در خصوص خسارت وارده به مزارع شهرستان، تصریح کرد: به علت جاری شدن سیل نیز بیش از سه میلیارد ریال خسارت به 100 هکتار از مزارع حاشیه رودخانه های فصلی شهرستان گیلانغرب وارد شده است. فلاحی گفت: بارندگی 51 میلیمتری شب گذشته و بامداد امروز در شهرستان گیلانغرب همچنین موجب جاری شدن سیل در برخی نقاط و افزایش چشمگیر آب سدهای این شهرستان شده است. گیلانغرب در غرب استان کرمانشاه بیش از 65 هزار نفر جمعیت دارد.