مطلع الفجر-سرپرست فرمانداری گیلانغرب از آغاز عملیات اجرایی پروژه عمرانی ، احداث بلوار ورودی این شهر با اعتبار یک میلیارد و 650 میلیون ریال خبر داد
به گزارش مطلع الفجر، جاده مسیر ورودی گیلانغرب از اسلام اباد مسیری مهم و پر تردد و البته جاده ای باریکاست که طی سالهای اخیر منجر به وقوع تصادفهای متعدد شده است
ضرورت تعریض و توسعه جاده این مسیر و توجه به کیفی سازی آن مقوله ای مهم به شمار می رود که بی شک دوباند کردن این جاده و همچنین احداث بلوار برای ان هم به اصولی سازی جاده کمک میکند و هم سهولت در تردد را میسر می کند که این مهم با این اقدامات محقق خواهد شد
ˈجبار فرامرزی درگفت وگوییدر خصوص عملیات اجرایی و توجه به بحث فراهم ساختن این زیر ساخت افزود: این طرح عمرانی شامل احداث بلوار و دو بانده شدن خیابان ورودی شهر گیلانغرب در جاده منتهی به کرمانشاه است که از مقابل پلیس راه آغاز می شود.
وی تصریح کرد: این پروژه بطول یک کیلومتر شامل احداث دو باند رفت و برگشت، زیرسازی، آسفالت، جدول گذاری و احداث بلوار، فضای سبز، روشنایی معابر، بهسازی و تعریض پل های واقع مسیر است.
فرامرزی با بیان اینکه این طرح عمرانی ظرف مدت پنج ماه تکمیل و به بهره برداری می رسد، اظهار کرد: با احداث این بلوار، مشکلات تردد خودروها در این مسیر پر تردد مرتفع و آمار تصادفات حادثه خیز نیز کاهش می یابد.