مطلع الفجر-حضرت آیت الله ˈناصر مکارم شیرازیˈ از مراجع تقلید گفت: آمریکا در حالی ادعای مدیریت و برقراری امنیت در جهان را دارد که از برقراری امنیت در کشور خود عاجز است.
به گزارش مطلع الفجر به نقل از ایرناوی روز چهارشنبه در درس خارج خود در مسجد اعظم قم با اشاره به حادثه تروریستی اخیر در یکی از مدارس آمریکا افزود: این حادثه بسیار تکان دهنده بود به گونه ای که به برخی از کودکان 10 الی 15 گلوله اصابت کرده بود.
آیت الله مکارم شیرازی تصریح کرد: آمریکایی ها هر کجا که پا می گذارند به همراه خود جنایت، قتل، کشتار و ناامنی می آورند.
وی ادامه داد: دولت و کنگره آمریکا بر جنایات داخلی این کشور سرپوش می گذارند و تلاش دارند قاتل را فردی روانی معرفی کنند و از انتشار صحنه های دلخراش در رسانه ها جلوگیری، اما مردم دنیا همه چیز را بخوبی دیده و قضاوت می کنند.
آیت الله مکارم شیرازی با بیان اینکه ثروتمندان و کارخانه داران آمریکایی که مشغول تولید سلاح هستند زمینه ساز این جنایات بشری هستند، تولید فیلم های خشن از سوی هالیوود، حمایت سرمایه داران از خشونت، سکوت قانونگذاران مجالس آمریکا و بی دینی و ضعف اعتقادی را از عوامل بروز این گونه فجایع ذکر کرد.
