مطلع الفجر12:44 - 1405/06/06
فرماندارگیلان غرب عنوان کرد؛

۶۲۷ میلیارد تومان برای ۸۰ پروژه گیلانغرب

فرماندار گیلانغرب از برنامه‌ریزی برای اجرای بیش از ۸۰ پروژه با اعتبار ۶۲۷ میلیارد تومان در شهرستان خبر داد و گفت این میزان اعتبار نسبت به سال گذشته در هفته دولت ۴۷ درصد افزایش داشته است.

به گزارش مطلع الفجر؛فرماندار گیلانغرب در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه، با ارائه گزارشی از عملکرد یک‌ساله مدیریت شهرستان، از برنامه‌ریزی برای اجرایبیش از ۸۰ پروژه با اعتبار ۶۲۷ میلیارد تومانخبر داد و گفت بخش مهمی از مطالبات زیرساختی شهرستان نیز در مسیر پیگیری و اجرا قرار گرفته است.

حشمت رضایی، فرماندار گیلانغرب،با تأکید بر اینکه مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی فرصتی برای خدمت به مردم است، گفت: هر خدمتی که انجام می‌شود باید به نام نظام و هر کوتاهی مدیران نیز به پای مسئولیت آنان نوشته شود؛ بنابراین نقد، مطالبه‌گری و پیگیری مشکلات مردم وظیفه مدیران است.

وی با اشاره به ضرورتهمدلی و هماهنگی میان مسئولان شهرستان و استان، از همراهی امام جمعه، اعضای شورای تأمین، استاندار کرمانشاه و نماینده مردم در مجلس برای پیگیری مطالبات شهرستان قدردانی کرد.

فرماندار گیلانغرب در بخش آماری سخنان خود اظهار کرد:شاخص راه‌های مواصلاتی شهرستان از حدود ۹۳ درصد به ۹۹ درصد افزایش یافتهو در مجموع حدود۱۰۰ کیلومتر راهشهرستان در این مدت مورد پیگیری و اقدامات اجرایی قرار گرفته است.

رضایی همچنین از افزایششاخص اجرای طرح‌های روستایی از ۳۵ به ۵۰ درصدخبر داد و گفت: بیش از۶۰ درصد اعتبارات روستاییشهرستان در حوزه عمران و توسعه روستاها هزینه شده است.

وی افزود: امسالبیش از ۸۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۶۲۷ میلیارد تومانبرای شهرستان برنامه‌ریزی شده که نسبت به اعتبارات هفته دولت سال گذشته،۴۷ درصد رشدداشته است.

به گفته فرماندار، سهم اعتبارات اعلام‌شده شامل۲۰۵ میلیارد تومان برای عمران روستایی، ۱۰۴ میلیارد تومان برای عمران شهری و ۳۷۴ میلیارد تومان برای راه‌های مواصلاتی بین‌شهریاست.

محورهای مهم مطالبات شهرستان

رضایی با اشاره به بازگشاییمرز سومار به‌عنوان دومین مرز اربعینی، گفت افق طرح برای این مرز۱۰۰ هزار زائرپیش‌بینی شده و پیگیری برای ارتقای زیرساخت‌های آن ادامه دارد.

وی همچنین از آغاز پروژهتعریض جاده قلاجهبا اعتبار۲۷ میلیارد تومانخبر داد و اظهار امیدواری کرد عملیات تعریض مسیرچهارمله به گیلانغربنیز در اواخر مهر یا اواسط آبان آغاز شود.

فرماندار گیلانغرب دربارهسامانه گرمسیرینیز گفت پیگیری‌ها در سطح ملی ادامه دارد و جلساتی برای دنبال‌کردن مطالبات شهرستان برگزار شده است.

رضایی همچنین از قرار گرفتن موضوعکولبری و بهره‌مندی گیلانغرب و قصرشیرین از مزایای مرزیدر مسیر بررسی هیئت دولت خبر داد.

وی در پایان تأکید کرد که اعتبارات موجود را کافی نمی‌داند و مدیریت شهرستان با استفاده از ظرفیت‌های استانی و ملی، پیگیری مطالبات دیرینه مردم، به‌ویژه در حوزهآب، راه و زیرساخت‌هارا ادامه خواهد داد.

 

 

 

،