مطلع الفجر12:31 - 1405/04/26
فرماندار گیلان‌غرب:

سومار؛ تحقق مطالبه دیرینه مردم با همدلی دولت و عزم ملی برای خدمت به زائران

فرماندار گیلان‌غرب گفت:یکی از مهم‌ترین مطالبات تاریخی مردم این منطقه، فعال شدن مرز سومار برای تردد زائران عتبات عالیات بوده است.

به گزارش مطلع الفجر ، مهندس حشمت رضایی فرماندار شهرستان گیلانغرب، در جلسه ستاد اربعین که با حضور دکتر علی‌اکبر پورجمشیدیان قائم‌مقام و معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین، دکتر منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه و جمعی از مسئولان ملی، استانی و شهرستانی در پایانه مرزی سومار برگزار شد، با اشاره به روند شکل‌گیری زیرساخت‌های این مرز برای میزبانی از زائران اربعین، اظهار داشت: مردم شهرستان گیلانغرب همواره با وجود مطالبات بحق خود، شرایط کشور و محدودیت‌های مالی دولت را درک کرده‌اند و هیچ‌گاه خواسته‌هایشان را به گونه‌ای مطرح نکرده‌اند که زمینه سوءاستفاده دشمنان از مشکلات داخلی فراهم شود.

 

وی افزود: یکی از مهم‌ترین مطالبات تاریخی مردم این منطقه، فعال شدن مرز سومار برای تردد زائران عتبات عالیات بوده است؛ مطالبه‌ای که سال‌ها در انتظار تحقق آن بودند و امروز با همت دولت، همراهی مسئولان و انسجام مجموعه مدیریتی استان، در مسیر تحقق قرار گرفته است.

 

فرماندار گیلانغرب با اشاره به حمایت‌های استاندار کرمانشاه گفت: در نخستین روزی که دکتر حبیبی مسئولیت خدمت در استان را بر عهده گرفتند و اینجانب را به عنوان خادم مردم شهرستان مأمور خدمت کردند، نخستین تأکید و دستور ایشان، پیگیری جدی برای معرفی و فعال‌سازی مرز سومار به عنوان دومین مرز رسمی استان کرمانشاه برای تردد زائران اربعین بود.

رضایی خاطرنشان کرد: از همان زمان، تلاش‌های شبانه‌روزی و مستمر آغاز شد و شخص استاندار کرمانشاه بارها به همراه معاونان و مدیران دستگاه‌های اجرایی در منطقه حضور یافتند و روند اجرای پروژه‌ها را از نزدیک پیگیری کردند؛ این حضورهای میدانی و مدیریت جهادی موجب شد تا بسیاری از زیرساخت‌های مورد نیاز در مدت زمانی کوتاه به مرحله اجرا برسد.

 

وی ادامه داد: در ادامه این مسیر، با هدایت و دستور دکتر عباسی، نقشه راه توسعه و آماده‌سازی پایانه مرزی سومار تدوین شد و همه دستگاه‌ها با همدلی و انسجام در مسیر اجرای آن گام برداشتند؛ امروز نیز حاصل آن تلاش‌ها، زیرساخت‌ها و امکاناتی است که مورد بازدید مسئولان ارشد کشور قرار گرفته و نویدبخش آغاز فصل جدیدی برای مرز سومار است.

 

فرماندار گیلانغرب ضمن قدردانی از حمایت‌های معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور، استاندار کرمانشاه، معاونان استانداری، نیروهای نظامی، انتظامی، امنیتی و همه دستگاه‌های اجرایی، اظهار داشت: از طرف مردم قدرشناس گیلانغرب، از نگاه ویژه و حمایت‌های ارزشمند مسئولان ملی و استانی نسبت به این شهرستان صمیمانه تشکر می‌کنیم؛ چرا که این حمایت‌ها زمینه تحقق یکی از مهم‌ترین مطالبات مردم منطقه را فراهم کرده است.

رضایی با اشاره به آمادگی شهرستان برای میزبانی از زائران اربعین گفت: اربعین یک حرکت عظیم مردمی و حسینی است و به همین منظور ستاد مردمی اربعین در شهرستان تشکیل شده و مواکب و گروه‌های مردمی با تمام ظرفیت پای کار آمده‌اند تا در کنار دستگاه‌های اجرایی، خدمات شایسته‌ای به زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) ارائه شود.

 

وی تأکید کرد: مطابق تأکیدات رئیس ستاد مرکزی اربعین، همه ظرفیت‌های رفاهی، خدماتی، اسکان، پذیرایی و پشتیبانی برای رفاه زائران بسیج خواهد شد و تلاش می‌کنیم سومار در نخستین سال میزبانی گسترده خود، تصویری ماندگار از خدمت‌رسانی شایسته به زائران حسینی به نمایش بگذارد.

 

فرماندار گیلانغرب در پایان با ارائه پیشنهادی برای ارتقای خدمات‌رسانی، خواستار ایجاد موکب مرکزی غرب کشور در محدوده یادمان شهدای سومار شد و گفت: با استقرار این موکب و پیش‌بینی ظرفیت استقرار ۱۵ تا ۲۰ دستگاه اتوبوس، می‌توان مدیریت انتقال زائران از یادمان شهدا تا پایانه مرزی را به شکل مطلوب انجام داد و ضمن کاهش ازدحام، خدماتی منظم‌تر، ایمن‌تر و با رفاه بیشتر به زائران ارائه کرد؛ موضوعی که می‌تواند نقش مهمی در ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی در مرز سومار ایفا کند.

 

☑️باما در ایتا و روبیکا بروز باشید

eitaa.com/matlaelfajr

rubika.ir/matlaelfajr

matlaelfajr.ir