مطلع الفجر23:56 - 1403/11/17

خبربخشودگی جرائم راهور تکذیب شد

رییس پلیس راهور شهرستان گیلانغرب گفت: تا کنون هیچ گونه دستورالعمل و یا اجازه قانونی برای بخشش جرايم راهور به این پلیس ابلاغ نگردیده است.

به گزارش مطلع الفجر ،سرگرد علی شیر کمری؛ رییس پلیس راهور شهرستان گیلانغرب ا ظهار داشت: در پی انتشار اخبار متعددی  از شبکه های اجتماعی وفضای مجازی مبنی بر بخشودگی جرائم راهور تا کنون هیچ گونه دستورالعمل و یا اجازه قانونی برای بخشش جرايم راهور به این پلیس ابلاغ نگردیده است  و این اخبار کذب می باشد .
وی تصریح کرد: واحد رسیدگی به اعتراضات این پلیس جهت بررسی واعتراض به  برخی جرائم راهور صرفا در چهارچوب ماده ۵ قانون رسیدگی به جرائم  و از زمان صدور قبض جریمه تا  شصت روز می باشد وهر گونه اعتراض به جرائم راهور خارج از قانون یا بعد از مهلت قانونی  ۶۰ روز قابل رسیدگی نمی باشد .
این مقام انتظامی در پایان ضمن هشدار به کلیه مالکان خودروها اعلام نمود : هر گونه پیام کوتاه به غیر از سرشمارهای ملی و مشخص شده پلیس راهور به قصد کلاه برداری و سوءاستفاده می باشد وبه اخبار غیر رسمی در خصوص  بخشش جرائم به مناسبت های مختلف از شبکه های غیر رسمی توجهی ننمایند.