به گزارش مطلع الفجر ؛با گذشت۲ سال از افتتاح تونل «اربعین» متاسفانه کماکان شاهد انسدادهای پی در پی و سردرگمی مردم این مسیر پر خطر هستیم. مسدود شدن پی در پی تونل اربعین در قلاجه در مسیر شهرستان گیلانغرب و ایوان به یک معضل برای رانندگان و مردم منطقه تبدیل شده و اهمال و کوتاهی در تکمیل این پروژه حیاتی شاه راهی از خون و مرگ را براه انداخته است.
مسیر پر پیچ و خم قلاجه که سالانه سبب بروز تصادفات بسیار زیادی میشد منجر شد کلنگ احداث تونل اربعین در سال ۹۰ به زمین زده شود و پس از چند سال، از سال ۹۶ تردد از این تونل موقتا برقرار شود. تکمیل نشدن این پروژه وتزیق اعتبارات قطره چکانی از یک سو و اهمال ، کوتاهی و تعلل مسئولان پروژه از سوی دیگر سبب شده گاه و بیگاه شاهد مسدود شدن این تونل و وقوع تصادفاتی که هر از چند گاه این جاده مرگ افرین در نبود تونل به مسلخ عزیزانی از شهر و دیارمان باشد و این موضوع سردرگمی و نارضایتی عمومی مردم شهرستانهای همجوار و خصوصا اهالی گیلانغرب را در پی داشته است .
مطلب مهم ، قایل تامل و غیر قابل مسامحه و گذشت از مجریان این پروژه جایی به رخ کشیده می شود که کمتر از یک ماه پیش دادستان محترم و مردمی شهرستان گیلانغرب جناب اقای حیدری در پی درخواستهای و مطالبات مکرر مردم شهرسیتان گیلانغرب در پی گیری روند تسریع در راه اندازی تونل قلاجه با کارشناسان اداره راه استان ایلام و پیمانکاران پروژه در خصوص پایان دادن به تعلل و کندی روند رفع مشکلات تونل اربین اتمام حجت و این اقایان تعهد دادند در 15 مهر ماه با رفع نواقص موجود تونل را راه اندازی کنند اما گویا مدعوین این جلسه با عدم رعایت و اجرای تعهد خود در دهن کجی به یک مطالبه مردمی انرا صرفا در حد یک شوی رسانه ای و تبلیغی معنا کرده اند اما باید با صدای بلند در مطالبه گری حقوق مردمی که از سال 90 تاکنون هر چند گاهی در مسیری که نتیجه تعلل و کندی اجرای یک پروژه از سوی اقایان است عزیزی را از دست میدهند و به سوگ مینشیند و اکنون نیز در فرجه خارج از تعهد مجریان طرح شب گذشته 3 نفر از زایران امام حسین علیه السلام در اثر تصادف خونین در پیچ و خم های گردنه قلاجه جان خود را از دست دادند
اگرچه مردم شهرستان گیلانغرب ملتمسانه از دادستان محترم و معزز درخواستار ورد به این ماجرا را دارند به راستی نتیجه تعلل و کوتاهی هایی که اینچنین مردم را عزادار مرگ عزیزانشان در این شریان مرگ افرین با وعده های دروغین کرده را چه کسی باید پاسخگو باشد ؟
