به گزارشخبرنگار مطلع الفجر ،صبح امروز همایش ائمه جمعه و جماعات و فرمانده هان بسیج با حضور امام جمعه شهرستان در حسینیه دفتر امام جمعه گیلانغرب به همت دفتر امام جمعه و فرهنگی اجتماعی سپاه برگزار شد .
حجت الاسلام خاص امیری در این همایش ضمن اشاره به اهمیت و نقش محوری مساجد در تعالی فرهنگ معنوی و تثبیت و توسعه آموزه های معرفتی ،قرانی و دینی بر نقش تاثیر گذار مساجد و فرهنگ معنوی ان در جامعه تاکید کرد .
وی تصریح کرد :اگر بخواهیم نقش مسجد را در ساختن فرهنگ معنویات و دینی مورد بررسی قرار دهیم باید به خواستگاه این فرهنگ و ریشه اصلی آن در زندگی خود باز گردیم؛رفتارها ، رسم و رسومات و بسیاری از مسائل دیگر می تواند این فرهنگ را رقم بزند.
امام جمعه گیلانغرب وجود یک شاکله با رویکرد برادرانه و صالحانه در هیات امنای مسجد را تاثیر گذار خواند و افزود:هیئت امنای مساجد و متولیان مسجد باید از افراد صالح باشند، اگر خدایی نکرده هیئت امنای مسجد، خادمین مسجد، خودشان صالح نباشند این خودش اولین ضربه به مسجد است.
در ابتدای این مراسم همچنین فرماندهی سپاه گیلانغرب ضمن خیر مقدم به حاضران در مراسم به رویکرد سازنده در امر فرهنگی و دینی اشاره کرد و ابراز داشت : برنامه های مسجد باید سازنده و تربیت کننده نسل فعلی و آینده و در بیانی اساسش باید اساس تقوا باشد.
سرهنگ معصومعلی محمدی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه؛ مساجد سنگر هستند، افزود: ما باید این سنگره را به عنوان پایگاههای مهم دینی و اجتماعی حفظ و در کنار این امر از آرمانهای امام راحل که بر پایه اسلام ناب محمدی بوده حراست کنیم.
فرمانده سپاه گیلانغرب ابراز داشت در برهه کنونی فرماندهان رده های بسیج، ائمه جماعات و هیئت امنای مساجد با اجرای برنامه های معنوی در این راستا قدم برمی دارند.
