فریبرز بساطی در گفتگو باخبرنگار مطلع الفجربا ابراز اینکه پروسه گشتهای محیطبانی جزو ماموریاتهای روزانه این نهاد است اظهار داشت:ماموران حفاظت محیط زیست در هنگام گشت زنی در منطقه شکار ممنوع زله زرد در ارتفاعات شیاکوه با مشکوک شدن به یک دستگاه خودروی سواری پراید در حین بازرسی از این خودرو، لاشه یک راس بزکوهی و همچنین یک قطعه کبک زخمی را کشف کردند.
این مسئول تصریح کرد:ماموران اداره حفاظت از محیط زیست گیلانغرب فرد خاطی را به همراه مستندات به دست آمده به دستگاه قضایی شهرستان تحویل دادند.
وی در خصوص تعداد شکارچیان غیر مجاز گفت: به نظر می رسد که شکارچیان چند تن بوده اند و اکنون متواری شده اند و تحقیقات برای شناسایی دیگر شکارچیان ادامه دارد.
رییس اداره حفاظت از محیط زیست گیلانغرب در خصوص اتفاقات مشابه در منطقه گیلانغرب و برخورد با متخلفین نیز ابراز داشت:در کمتر از یکسال گذشته این سومین مورد شکار غیرمجاز در شهرستان گیلانغرب است که کشف می شود.
منطقه زله زرد با 40 هزار هکتار مساحت یکی از مناطق مهم زیستگاهی گونه های نادر گیاهی و جانوری در استان کرمانشاه و کشور به شمار می رود که از سال 1373 تحت حفاظت است.
شهرستان گیلانغرب در غرب استان کرمانشاه دارای 81 هکتار مناطق ذخیره گاه گونه های نادر گیاهی، جنگلی و جانوری است.
