مطلع الفجر10:24 - 1395/11/14
همزمان با دهه فجر انجام شد ؛

افتتاح کارگاه اشتغالزایی خیاطی در گیلانغرب+ تصاویر

مطلع الفجر: به همت بسیج سازندگی و همزمان با دهه مبارک فجر یک کارگاه اشتغالزایی خیاطی در گیلانغرب به بهره رسید.

 به گزارشخبرنگار مطلع الفجر ،به همت بسیج سازندگی و همزمان با دهه مبارک فجر،یک کارگاه اشتغالزایی خیاطی در شهرگیلانغرب به بهره برداری رسید.

فرمانده سپاه گیلانغرب درآیین افتتاح این طرح  گفت : توجه به اجرای طرح های زود بازده حوزه اقتصاد مقاومتی یکی از برنامه هایی است که بسیج سازندگی سپاه به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی و کمک به رفع محرومیت و بیکاری جوانان  ظرف سالهای اخیر توجه جدی را به ان معطوف داشته است .

 

سرهنگ پاسدار معصومعلی محمدی تصریح کرد :طرح کارگاه خیاطی که اکنون افتتاح شد  در زمره طرح های اقتصاد مقاومتی و در عرصه خیاطی اجرا شد.

وی ابراز داشت: برای اجرای این طرح که 3 نفر اشتغالزایی داشته  در کل مبلغ 150 میلیون ریال تسهیلات اعطا شده است.

فرمانده سپاه گیلانغرب در ادامه یاد اور شد:در راستای اشتغالزایی، محرومیت زدایی و توجه به حوزه اقتصاد مقاومتی، طی سال جاری  در مرحله اول  بسیج سازندگی گیلانغرب با اجرای بالغ بر 80 طرح  بیش از 1 میلیارد و 200 میلیون تومان تسهیلات  برای اشتغالزایی دهها نفر از جوانان شهرستان در قالب طرح های اقتصاد مقاومتی از طریق معرفی علاقمندان و کار افرینان به بانک عامل واگذار کرده که خود سهم مهمی در بهبود معیشت مردم و تحقق اقتصاد مقاومتی در این شهرستان محروم  بوده است.