مطلع الفجر17:57 - 1395/06/22
حجت الاسلام موسوی در نماز عید قربان؛

تمسک به اهداف عید قربان می تواند جامع را ازلوث وجود خصائص رذیل انسانی پاک کند/چراغ سبز به دشمن اگر جاهلانه هم باشد،در هر حال خطر آن از خيانت كمتر نیست

مطلع الفجر: مدیر حوزه علمیه مطلع الفجر گیلانغرب گفت:تمسک به اهداف عید قربان که همان کشتن هوای نفس است در عصر کنونی، می تواند جامع را از لوث وجود خصائص رذیل انسانی پاک کند.

به گزارشخبرنگار مطلع الفجر،مدیر حوزه علمیه مطلع الفجر گیلانغرب درخطبه های نماز عید قربان و در مصلی مسجد جامع شهرستان ،ضمن تبریک این عید بزرگ ، فلسفه وجودی عید قربان را قربت و نزدیکی با معبود عنوان و اظهار نمود: در عصری  که دنیا از بخل وخود خواهی و آتش کین و نفاق و حسد انسان های زیاده خواه می سوزد و جامعه نیز از افترا و غیبت رنج می برد تمسک به اهداف عید قربان که همان کشتن هوای نفس است می تواند جامع را از لوث وجود خصائص رذیل انسانی پاک کند.

 


حجت الاسلام موسوی با اشاره  به  اینکه عید قربان، عید پیروزی وظیفه بر غریزه است افزود: حقیقتا آنچه در این روز عینیت می آبد این است که  كشتن حیوان اشاره به كشتن نفس اماره است و مرد خداشناس با شمشیر برنده عقل و ایمان، حیوان نفس را كه دائماً وی را به كارهای زشت وا می دارد مقتول سازد و خانه دل را از لوث نفس لئیم پاك گرداند.

 

وی ادامه داد :حادثه فوق‌العاده سنگين و غير قابل وصف منا در سال گذشته نيز كه منجر به كشته شدن هزاران نفر از ضيوف‌الرحمن آن‌هم در حالت احرام و انجام مناسك حج در سرزمين منا گرديد، حادثه‌اي نيست كه بشود از كنار آن به‌سادگي گذشت.

 

حجت الاسلام موسوی اظهار داشت:اگرچه رسانه‌هاي وابسته به غرب و جبهه استكبار و به‌ويژه رژيم مسلمان‌كش آل‌سعود به‌سان همه اتفاقات ظالمانه‌اي كه به ‌دست كثيف آنان در حال انجام است، به‌دنبال سرپوش گذاردن و به فراموشي سپردن ابعاد مختلف سياسي، امنيتي، بشري و انساني و اعتقادي و مذهبي اين حادثه مرگبار هستند ولي آنچه وجدانها را به تأمل و قضاوت فرا‌مي‌خواند، عمق اين حادثه مرموز و پر از عبرت و درس و پيام است كه نبايد هرگز از كنار آن گذشت.

 

وی تصریح نمود: حادثه‌اي كه به‌تنهايي ظرفيت رسواسازي و به اضمحلال كشاندن حكام شكم‌باره و كودك‌كش آل‌سعود و بلكه حاميان غربي و اروپايي و منطقه‌اي آنان را دارد. به‌راستي در مقابل اين حادثه مرگبار كدامين نهاد بين‌المللي و حقوق بشري قدمي هرچند كوچك برداشته است؟اين در حالي است كه تمام وابستگان جان‌باختگان حادثه منا چه از ايران و چه ديگر كشورهاي مسلمان، مصرانه درخواست پيگيري موضوع را داشته و دارند.

 

مدیر حوزه علمیه مطلع الفجر پگیلانغرب افزود:در اين ميان تنها يك فرياد عاشورايي است كه دل داغديده بازماندگان حادثه منا را آرامش مي‌بخشد و آن فرياد انقلابي امام خامنه‌اي(مدظله) است كه در پيام پرشور و قاطع حج امسال، نشانه‌هايي از آن متجلي گرديد.


حجت الاسلام موسوی  ضمن تاکید بر ضرورت زنده نگه داشتن فاجعه منا ابراز داشت:نزديك به يك سال از فاجعه خونين منا مي‌گذرد؛ فاجعه‌اي كه در نتيجه بي‌مسؤوليتي، مديريت ناصحيح و ضعف حكام پير و فرتوت آل‌سعود رخ داد و در نتيجه آن هزاران حاجي از اقصي نقاط جهان كه براي اداي فريضه واجب حج در سرزمين منا جمع شده بودند، در اوج مظلوميت و غربت در كنار حرم امن الهي بال در بال ملائك گشوده و به ديار باقي شتافتند.

 

وی گفت:فاجعه  منا ، فاجعه‌اي سهمگين بود كه دل‌هاي صدها ميليون مسلمان در پهناي گيتي را جريحه‌دار ساخت و عيد بزرگ امت نبوي(ص) را در نتيجه سهل‌انگاري، بي‌كفايتي و بي‌لياقتي آشكار آل‌سعود كه خود را خادم حرمين شريفين مي‌نامد، به عزاي جانسوز تبديل نمود.


*حادثه منا نتيجه بي‌مسؤوليتي و ضعف حكام پير و فرتوت آل‌سعود بود

خطیب نماز عید قربان ادامه داد : با وجود گذشت يك سال از اين فاجعه غم‌بار هنوز كه هنوز است حكام سعودي نه تنها در مقام عذرخواهي و احقاق حقوق بازماندگان شهداي منا برنيامده‌اند بلكه بيش از پيش با گسترش سياست‌هاي ضد اسلامي خود در قبال مسلمانان، حضور برخي از كشورها به‌خصوص جمهوري اسلامي ايران در حج امسال را ممنوع ساخته و با سياسي كردن حج نشان دادند كه آنچه براي آل‌سعود در وهله نخست حائز اهميت است نه فراهم‌سازي بسترهاي مناسب جهت انجام فرايض واجب الهي كه كينه‌توزي و طمع‌ورزي، محور اصلي آن‌را تشكيل مي‌دهد.

مدیر حوزه علمیه مطلع الفجر گیلان غرب ابراز داشت:در حال حاضر و پس از گذشت يك سال از فاجعه منا، رياض همچنان در قبال مطالبه افكار عمومي امت اسلام براي رسيدگي به دلايل اصلي و عوامل دخيل در وقوع فاجعه منا سكوت معناداري را اتخاذ نموده است، كما اين‌كه وقوع و تكرار چنين حوادثي آن‌هم در ابعاد عظيم انساني، دليل قاطعي بر عدم كفايت ناظراني است كه از بالاترين نوك هرم آل‌سعود گرفته تا كوچك‌ترين مأمور راهنمايي و رانندگي، اداره مراسم حج را برعهده دارند.


وی گفت:امروز متاسفانه برخي افراد از راه امام خميني رحمت الله عليه خارج شده‌اند؛ نه آمريكا را شيطان بزرگ مي‌دانند و نه برايشان مهم است كه حاكمان سفاك سعودي در خون ملت يمن و كودكان يمن و بحرين شنا مي‌كنند، اما اين خائنان يا جاهلان حتي توجه ندارند كه با اين سخنان خود زمينه تقويت جريان‌هاي ضدمردمي در كشور و بر هم خوردن امنيت داخلي را فراهم مي‌كنند و زمينه تضعيف امنيتي كشور را ايجاد مي‌نمايند.


*چراغ سبز به دشمن اگر جاهلانه هم باشد،خطر آن از خيانت كمتر نیست
 

حجت الاسلام موسوی یاد اور شد :آيا از اين حرفهاي نامربوط اين افراد چيزي جز ضعف نظام اسلامي حاصل مي‌شود؟ مسلم است كه اگر دشمنان تروريست ما كه از عربستان و آمريكا تغذيه مي‌شوند، در ايران اسلامي احساس ضعف كنند، شروع به بمب‌گذاري و عمليات‌هاي تروريستي در كشور خواهند كرد. اين افراد كه از آرمان‌هاي امام و انقلاب فاصله گرفته‌اند آيا براي خون مردم ايران نيز ارزش قائل نيستند و حاضرند در ازاي به خطر افتادن جان مردم ايران و ايجاد خطرات امنيتي به نفع آمريكا و حكام سعودي پيشنهاداتي بدهند؟

مدیر حوزه علمیه مطلع الفجر ابراز داشت:مسلم است كه ايران اسلامي به‌دنبال تنش و درگيري نبوده و نيست اما دنبال درگيري نبودن يك حرف است و عزت و اقتدار ملت را حراج كردن و زمينه بر هم خوردن اقتداري كه ضامن امنيت است را فراهم آوردن، بحثي ديگر است کما اینکه  حاكمان سعودي در روزهاي اخير رسما از حمايت از ترور در ايران سخن مي‌گويند و برخي با چراغ سبز نشان دادن خود، ملت ايران را ترسيده و ضعيف نشان مي‌دهند و اين‌كارحتي اگر جاهلانه باشد،خطر و اثر آن از خيانت كمتر نيست.


حجت الاسلام موسوی گفت:اميد است كه همه‌ي كساني‌كه از راه امام جدا شدند، خدا ايشان را هدايت كند و از صدمه زدن به ملت ايران باز‌دارد و جلوي شر آن‌ها براي امنيت و عزت ملت ايران را بگيرد.