مطلع الفجر11:56 - 1393/06/23

نمایشگاه فروش پاییزه گیلانغرب افتتاح شد

snapshot20140914142038سیروس عظیم زاده  در حاشيه مراسم افتتاحيه اين نمايشگاه  با حضور فرماندار و جمعي از مسئولان  اجرايي شهرستان درگفتگو با خبرنگار مطلع الفجر  افزود: در این نمایشگاه انواع کیف، کفش، پوشاک، لوازم التحریر، مواد غذایی، مواد پروتئینی و خشکبار در سطح 63 غرفه به شهروندان گیلانغربی عرضه می شود.

وی با بیان اینکه محصولات و اقلام مورد نیاز مردم در این نمایشگاه 10 تا 15 درصد کمتر از قیمت بازار است، تاکید کرد: برپایی این نمایشگاه نقش مهمی در تامین نیازهای مردم بویژه دانش آموزان در آستانه آغاز سال تحصیلی 93 - 94 دارد. عظیم زاده، زمان برگزاری این نمایشگاه را از امروز تا 31 شهریور و محل آن را مدرسه کوروش کبیر سابق اعلام کرد و یادآور شد: در این نمایشگاه فروشندگانی از سطح شهرستان و همچنین واحدهای تولیدی دیگر استان های کشور کالاهای خود را عرضه کرده اند. وی اظهار کرد: این نمایشگاه در راستای تامین اقلام مورد اساسی شهروندان در آستانه بازگشایی مدارس و بمنظور تنظیم بازار و حمایت از فروشندگان و تولید کنندگان داخلی برپا شده است.snapshot20140914142412وی گفت: بازرسان اتاق اصناف، صنعت، معدن و تجارت و همچنین تعزیرات حکومتی و فرمانداری نیز بطور مستمر بر وضعیت بازار نظارت دارند و با تشدید نظارت و بازرسی ها، هیچ گونه اغماضی برای برخورد با متخلفان اقتصادی و واحدهای صنفی لحاظ نخواهند کرد.

 قابل ذكر اينكه به گفته مسئولان  برگزاري نمايشگاه از فردا غرفه پروتيين هم با گوشت مرغ و گوشت گوساله  به نرخ مصوب فعال ميشود