سرویس: کرمانشاهکد خبر: 92251|17:11 - 1394/04/31
نسخه چاپی

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی صحنه:

6500 واحد مسکونی روستایی در صحنه صاحب سند مالکیت شدند

6500 واحد مسکونی روستایی در صحنه صاحب سند مالکیت شدند
مطلع الفجر: مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان صحنه گفت : 6500 واحد مسکونی روستایی در صحنه صاحب سند مالکیت شدند که از این تعداد 280 فقره مربوط به ابتدای امسال تا کنون می باشد.

به گزارش  مطلع الفجر،"فرهاد فقیهی " در گفتگو با امروله،اظهار داشت: با توجه به پایان سال مالی  اکثرا تمام پروژه های عمرانی تحت نظر این اداره به اتمام رسیده است.

 

وی ادامه داد: پروژه طرح هادی روستاهای مال امیری علیا، احمد آباد جیحون آباد، میرعزیزی، کرتویج علیا، گونبان و احمد آباد مله ماس به پایان رسیده است.

 

فقیهی اشاره ای به طرح هادی روستای سراب بیدسرخ داشت و تصریح کرد: اعتبار این پروژه از محل اعتبارات راه کربلا است که با پیشرفت بالای هفتاد درصدی که دارد تا پایان هفته آینده به بهره برداری می رسد.

 

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان صحنه در پایان گفت: 6500 واحد مسکونی روستایی در صحنه صاحب سند مالکیت شدند که از این تعداد 280 فقره مربوط به ابتدای امسال تا کنون می باشد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد