سرویس: تازه های خبرکد خبر: 112628|13:13 - 1401/06/02
نسخه چاپی

در راستای پیاده سازی گام دوم انقلاب و تحقق دولت اسلامی؛

جلسه قرارگاه تحقق محله اسلامی درگیلانغرب برگزار شد + تصاویر

جلسه قرارگاه تحقق محله اسلامی درگیلانغرب برگزار شد + تصاویر
فرمانده سپاه گیلانغرب با اشاره به سند اعتلای ۱۰ ساله بسیج برای پیاده سازی گام دوم انقلاب و تحقق دولت اسلامی، گفت: در این راستا تشکیل محلات اسلامی در سطح کشور در محوریت این برنامه قرار دارد.

به گزارش مطلع الفجر ،سرهنگ محمد جواد نجفی  فرمانده سپاه شهرستان گیلانغرب در جلسه قرارگاه تحقق محله اسلامی که با حضور   امام جمعه ، فرماندار و مدعویت جلسه درگیلانغرب  فرمانداری برگزار شد ،گفت: دستیابی به حیات طیبه و تحقق تمدن اسلامی که مدنظر مقام معظم رهبری است، در گرو عبور از 5مرحله ی؛ انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی، امت اسلامی و تمدن اسلامی می باشد.
 وی تصریح کرد :انقلاب اسلامی و مرحله تشکیل نظام اسلامی تحقق یافته و اکنون در مرحله دولت اسلامی و شکل گیری جامعه اسلامی می باشیم که تحقق محله اسلامی بستر ساز جامعه و کشور اسلامی است.
فرمانده سپاه شهرستان گیلانغرب، با اشاره به دوران امامت حضرت علی علیه السلام، تصریح کرد: آشنایی با انتظارات و توقعات مقام معظم رهبری و تلاش برای تحقق آنها وظیفه و رسالت اصلی امروز ماست .

وی، با اشاره به وجود مساجد در محلات شهرستان ، تلاش برای اقامه نماز جماعت  و محور قرار داد کاردر همه آنها را مورد تأکید قرار داد و گفت: تغییر و تحول نیازمند اقدام عملی است و بدیهی  است کار با جلسه و تبلیغات و شعار و کاغذ بازی پیش نمیرود  و از صدر اسلام تقابل جبهه حق و باطل وجود داشته و امروز نیز وجود دارد، لذا باید با تمسک به راهبرد قرآنی برای مقابله با د شمنان اسلامی که همانا قوی شدن است، در راستای تحقق آیه شریفه «واعدوا لهم مااستطعتم من قوه»  بکوشیم.
دکتر نجفی ، با تأکید بر ضرورت کارهای ریشه ای در مقابله با جنگ نرم دشمنان ، افزود: انسجام بخشی خوب با ارکان محله و پرهیز از انجام کارهای جزیره ای و موازی، راهکار اصلی برای تحقق محله اسلامی است.

وی در پایان گفت : بسیج در کنار مردم  با اجرای این طرح در پی تسهیل‌گری و فراهم کردن بستر حضور هر چه بیشتر مردم در تحقق دولت اسلامی است.
*مساجد به پایگاه اجتماعی محلات تبدیل شود

 حجت الاسلام فاطمی نسب   امام جمعه گیلانغرب  ضمت تشریح  ابعاد  مختلف  اجتماعی و دینی مساجدو اهمیت آن در تحقق محلات اسلامی   گفت :مساجد با کمک بخش‌های مختلف و تشکل‌ها به خصوص روحانیون به پایگاه اجتماعی محلات، خدمت به مردم و رفع مسایل شهروندان تبدیل شود. 
وی در جمع اعضای  قرارگاه  تحقق محله های اسلامی افزود: کارکرد اصلی مسجد باید انجام فعالیت‌های مختلف فرهنگی و دینی و رفع دغدغه‌های مردم باشد و در همین بحث محلات اسلامی نیز با حضور امام جماعت  و مردم  محور بسیاری از کارها باید همین مساجد ما باشند .
 

امام جمعه گیلانغرب با عنوان اینکه ایجاد محله اسلامی با محوریت فعالیت مساجد و امام جماعت محله و همچنین با هم افزایی اهالی محل امکان پذیر خواهد بو د تصریح کرد : فعالیت مساجد نباید فقط برای اقامه نماز باشد بلکه باید فعالانه در بخش‌های مختلف ماموریت دینی و انقلابی خود را در حل و فصل امور انجام دهد.
 حجت الاسلام فاطمی نسب همچنین در این جلسه  از ضرورت تشکیل بانک اطلاعاتی  خیرین و همچنین  نیازمندان شهرستان  سخن گفت و ابراز داشت : نرم افزار جامعی برای حوزه انفاق مومنین در دست طراحی است که تحقق آن نیازمند  تعامل  جمعی مسئولین عزیز در شهرستان است که ان شالله در راستای تحقق محلات اسلامی این محم هم اجرایی خواهد شد .
 در ادامه جلسه مهندس محمدی نیز  در خصوص  طرح محلات اسلامی گفت : حقیقتا این طرح طرح کیفی و  مهمی است  چرا که ممکن است بسیاری مشکلات  محلات از دید و تیر رس دستگاههای اجرایی دور بماند اما در قالب این طرح و شناساسس مشکلات  قرارگاه محلات اسلامی به پشتیبانی از مردم به کمک دولت خواهد آمد .
در ادامه جلسه بسیاری از اعضای حاضر  با اظهار نظر خود به اعلام مشکلات محلات پرداختند .